نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مدیریت خطاها در سی شارپ

  1. #1

    مدیریت خطاها در سی شارپ

    دوستان سلام

    چطور می تونم تو سی شارپ Unhandled exception ها رو مدیریت کنم ؟؟ آیا برای این کار رویدادی وجود داره ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: مدیریت خطاها در سی شارپ

    سلام
    سرچ کنید خیلی sample پیدا می کنید
    نمونه1
    نمونه2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مدیریت خطاها در سی شارپ

    سلام و عرض ادب . شما میتونید از این ساختار رو خطاهای برنامتون مدیریت کنید



    Try
    {

    کد مورد نظر خودتوتن

    }

    Catch {

    کد مورد نظر
    }

    این ساختار به این صورت که برنامه ی اصلیتون رو داخل کروشه های مربوط به Try اگر برنامه دارای خطا بود سی شارپ اون رو به Catch ارجاع میده و در اون صورت کدی که تو این قسمت نوشتید اجرا میشه ( البته یه قسمت دیگه هم داره به نام Finally که ننوشتی هم مشکلی پیش نمیاد کارش اینه که در هر صورت ( چه خطا داشته باشی چه نداشته باشی ) کد مربوط بهش اجرا میشه ) امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .

    با آرزوی موفقیت

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: مدیریت خطاها در سی شارپ

    سلام،
    آیا منظورتون بدون استفاده از Try catch هستش؟!!!!!!
    چون از روی سوال درست متوجه مشدم، هر دو رو میگم:
    1- اینو که متوجه شدین خودتون، همون Try catch هست.
    2- شما میتونید در داخل بلاک اصلی برنامه، اونجایی که میخواید هر نوع خطایی رو هندل کنید از
    currentDomain.UnhandledException

    استفاده کنید.

    AppDomain.CurrentDomain.UnhandledException += new UnhandledExceptionEventHandler
    (My_Unhandled);

    در داخل متد My_Unhandled میتونید کد مربوط به هندل کردن خطارو بنویسید

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    8

    نقل قول: مدیریت خطاها در سی شارپ

    اگر میخوایین خطا رو بهتر مدیریت کنید بهتره بیشتر راجبش بدونید:
    http://www.projectpardaz.ir/مدیریت-خطا-سی-شارپ/

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 11:46 صبح
  2. مدیریت خطاها در ASP.NET
    نوشته شده توسط behnam-s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 13:45 عصر
  3. خبر: مدیریت خطاها در هنگام اجرای فرامین SQL
    نوشته شده توسط K.Mohammadreza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1388, 22:46 عصر
  4. سوال در زمینه مدیریت خطاها
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 22:30 عصر
  5. سوال: مدیریت خطاها
    نوشته شده توسط masoodp666 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •