نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

  1. #1

    Angry خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    سلام.
    یکی از خطاهای عجیبی که برای من تا بحال به وجود آمده، همین خطای fastreport در ویندوز 8 هست. هنگامی که پیش‌نمایش گزارش fastreport به کاربر نمایش داده می‌شود مشکل زیر نمایش داده می‌شود.
    کسی تا بحال با این مشکل برخورد کرده؟؟؟ چه باید کرد؟؟؟

    System.TypeInitializationException: The type initializer for 'FastReport.Design.PageDesigners.Page.ReportWorksp ace' threw an exception. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
    at System.Number.ParseSingle(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
    at FastReport.Utils.Converter.FromString(Type type, String value)
    at FastReport.Utils.Converter.StringToFloat(String value)
    at FastReport.Design.PageDesigners.Page.ReportWorkspa ce..cctor()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at FastReport.BandBase.PointInObject(PointF point)
    at FastReport.ReportPage.HitTest(PointF mouse)
    at FastReport.Preview.PreviewWorkspace.OnMouseMove(Mo useEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseMove(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Mess age& m)
    at System.Windows.Forms.UserControl.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    سلام
    تا اینجا که مشخصه مشکل از یک یا چند رشته هست که فرمتشون با فرمت تعیین شده سازگار نیست. اما بیشتر این مشکل توی جدا کننده ها مثل ممیزها بوجود میاد که از یه culture به culture دیگه متفاوت هستند. مثلا ممکنه در یک culture از , استفاده بشه در یک دیگه از ، استفاده بشه یا از /. یعنی اگه از این علامتها استفاده کردید باید بررسی کنید که cultureی که باهاش طراحی کردید یا قبلاً کار کردید با culture فعلی یکسان باشند. برای اعداد می تونید از مسیر زیر بررسی کنید
    Control Panel > Region And Language > Numbers > Additional Settings

  3. #3

    نقل قول: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    تو کامپیوتر مشتری که ویندوز ۸ بود این مشکل وجود داشت اما همون ریپورت دقیقا تو کامپیوتر من (ویندوز ۷) مشکلی نداشت. حالا بزارید همین قضیه‌ای که فرمودین رو بررسی کنم شاید به نتیجه‌ای رسیدم. ممنون

  4. #4

    نقل قول: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    نه آقا نتیجه ای نداد.
    معلوم نیست. خیلی ارور مسخره ایه.
    موس رو اگه حرکت ندیم مشکلی نیست. تا که ماوس حرکت کنه این ارور میاد.
    اصلا من یه صفحه گزارش خالی باز کردم بازم این ارور میاد
    کسی تا حالا یعنی این مشکل رو نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    کس دیگه ای نیست این مشکل رو داشته باشه مثل من؟

  6. #6

    نقل قول: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)

    آقا این مشل رو کسی نداشته مثل من؟؟؟؟ راه حلی پیدا کردید؟

تاپیک های مشابه

  1. خطای appcrash در ویندوز سون و خارج شدن برنامه!!
    نوشته شده توسط mostafag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1393, 16:53 عصر
  2. حرفه ای: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)
    نوشته شده توسط mostafah110 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1393, 20:23 عصر
  3. خطای iis8 در ویندوز ۸
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 19:27 عصر
  4. خبر: از کار انداختن کلید ویندوز صفحه کلید یا windows key
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 18:40 عصر
  5. خطای Database در ویندوز 2003
    نوشته شده توسط fazel_boy در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 16:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •