نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

  1. #1

    ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    با سلام و عرض ادب خدمت استادان و عزیزان
    با عرض معذرت بنده میخام یک فایل پی اچ پی
    که چند متغیر داخل ان دارم از طریق پنل مدیریت مقدار متغیر ها رو تغییر بدم
    به صورت مثال در فایل cn.php
    متغیر دارم بنام title$
    <?php  $title = "false";  ?>

    میخاستم راهنمایی کنید بنده رو که با چه دستوری میتونم مقدار متغیر تایتل رو از false
    به true
    تغییر بدم
    با تشکر از شما
    اگر امکانش هست دستوری به عنوان نمونه برام آماده کنید آخه من یه کم خنگول تشریف دارم

    آخرین ویرایش به وسیله raspina007 : شنبه 04 بهمن 1393 در 16:40 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    سلام. حتما باید از طریق پنل مدیریت تغییر بدین؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    سلام
    بله دوست عزیز باید از پنل مدیریت تغییر بدیم
    بجای اپدیت دیتابس میخام از فایل استفاده کنم
    البته بیشتر یاد گیری مدنظرم هست
    کسی نیست کمکم کنه؟


  4. #4

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    نقل قول نوشته شده توسط raspina007 مشاهده تاپیک
    سلام
    بله دوست عزیز باید از پنل مدیریت تغییر بدیم
    بجای اپدیت دیتابس میخام از فایل استفاده کنم
    البته بیشتر یاد گیری مدنظرم هست
    کسی نیست کمکم کنه؟

    شاید من منظورتو متوجه نشدم شاید
    شما یه تکست باکس میزاری تو مدیریت مقدارشو میگیری میزاری جلوی متغییرت دیگه....

  5. #5

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز
    بنده داخل پنل مدیریت اینپوت با تایپ چک باکس دارم
    که میخام اگر سلکت شده بود مقدار متغیر رو داخل فایل دیگه از false به true تغییر بده
    امیدوارم متوجه منظورم شده بودید


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    نمیدونم برای چی میخایین ولی خب یه فرم توی پنل مدیریت داشته باشین مثلا:
    کد HTML:
    <form action="other-file.php" method="post">
        <input type="checkbox" name="status" value="true"><br>
        <input type="submit" value="go">
    </form>
    اکش فرم به اون فایل باشه و اونجا میتونید متغیر رو دوباره مقدار بدین مثلا:
    $var = false;
    if(isset($_POST['status'])){
    $var = $_POST['status'];
    }
    var_dump($var);

  7. #7

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    درود
    آخه مشکل من اینه که داخل یک فایل جدا که تمام متغیر ها اونجا ذخیره میشه میخام مقدار اون فایل رو تغییر بدم
    الان با دستور

    fopen("file.php","w");

    کل فایل رو اپدیت میکنم
    اما میخاستم اگه بشه فقط متغیر مورد نظر رو داخل اون فایل تغییر بدم و تو بقیه فایل هام از این متغیر استفاده کنم
    بازم تشکر از کمکتون

  8. #8

    نقل قول: ذخیره اطلاعات و تغییر و خواندن آن

    یعنی تو این سایت به این بزرگی کسی نیست کمکم کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره اطلاعات در فایل و خواندن از فایل (کمک فوری)
    نوشته شده توسط ahmadii در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1394, 04:05 صبح
  2. سوال: ذخیره اطلاعات در فایل و خواندن از فایل (کمک فوری)
    نوشته شده توسط ahmadii در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 15:19 عصر
  3. سوال:ذخیره اطلاعات در txt و خواندن آن
    نوشته شده توسط Raha323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 19:01 عصر
  4. عدم ذخیره اطلاعات در DBGrid با تغییر رکورد
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1388, 20:59 عصر
  5. سوال: درخواست مشورت و راهنمایی در مورد تغییر ذخیره اطلاعات از اکسل به ؟
    نوشته شده توسط soltan 62 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 06:40 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •