نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال پیچیده در رابطه با پردازش

  1. #1

    Exclamation سوال پیچیده در رابطه با پردازش

    سلام دوستان
    سوال من اینه که چطور میشه یه برنامه رو زیر نظر گرفت که آیا این برنامه در حال فعالیت است یا خیر
    برای مثال:
    آیا برنامه internet download manager مشغول دانلود است ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: سوال پیچیده در رابطه با پردازش

    از task manager ویندوز می تونی کمک بگیری که آیا برنامه شما در حال پردازش هست یا نه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 05 بهمن 1393 در 06:46 صبح

  3. #3

    نقل قول: سوال پیچیده در رابطه با پردازش

    سلام
    متشکرم
    میشه یه نمونه سورس کد نشون بدین
    چون این زبان یادم رفته کدنویسیشو !!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: سوال پیچیده در رابطه با پردازش

    Private Declare Function FindWindow Lib "user32.dll" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long


    Public Function FindWindowHandle(Caption As String) As Long
    FindWindowHandle = FindWindow(vbNullString, Caption)
    End Function


    ''# use (anywhere)


    Private Sub Form_Load()
    MsgBox FindWindowHandle("Untitled - Notepad")
    End Sub


    داخل msgbox شما باید Title مربوط به برنامه را بنویسی از روی پنجره های فعال چک می کنه اگه صفر برگردونه یعنی برنامه باز نیست اگه یه عددی نشون بده یعنی برنامه باز هست

  5. #5
    ممنون ولی اگه دقت کنید به سوالم من به دنبال این هستم که برنامه ای که باز هست چک کنه آیا در حال فعالیت هست یا نه
    برای مثال: همین notepad وقتی باز هست cpu usage برابر 0
    وقتی داخلش تایپ میشه cpu از تسک منیجر تغییر میکنه
    منظور اصلیم اینه
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 25 بهمن 1393 در 19:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمی پیچیده در رابطه با شل و اجرا کردن application
    نوشته شده توسط good_boy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1387, 06:50 صبح
  2. یک سوال فنی در رابطه با vb بسیار فوری
    نوشته شده توسط m_diamond67 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 16:14 عصر
  3. سوال ابتدای در رابطه با datagrid
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 19:16 عصر
  4. سه سوال مهم در رابطه با برنامه های کاربردی در بیسیک
    نوشته شده توسط m-amini در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 15:07 عصر
  5. سوال تکراری در رابطه با VB ش 2
    نوشته شده توسط Maral1115 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 09:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •