نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ باركد با ليبل پرينتر

  1. #1

    چاپ باركد با ليبل پرينتر

    سلام خدمت اساتيد محترم
    اول از همه اينكه من با سي شارپ و استيمول سافت كار ميكنم و اما سوال
    .
    دستگاه چاپ ليبل داخل شركت موجود هست، ليبل ها رو به صورت رووول ميگيره، اندازه هر ليبل 55 در 15 ميليمتره. و با يك فاصله خاص ازهم جدا شدن. محصولات درون شركت يك ساختار خاصي براي باركد دارن، باركد 14 رقمي ست واز حروف و اعداد تشكيل شده. و محصولات در هر روز با روز قبل باركدشون فرق ميكنه.
    .
    با فرض اينكه من باركدو در اوررم خودم. مثلا: S2Y01SH2650002 حالا دوستان راهنمايي كننين اينوچطور تبديل به باركد كنم.! (نمونه توليد باركد با عكسو ديدم، اگر امكانش هست نمونه توليد باركد با فونت رو بگيد) و بعد از توليد چطور با ليبل پرينتر چاپ كنم.؟
    .
    نمونه نرم افزاري كه من ديدم اينجوري نيست كه محيط گذارش گيري باز بشه و بعد از داخل اون پرينت بگيري، هم ميزني خودش شروع به چاپ ميكنه.! مثلا ميزني 50 خودش پنجاه تا ازون باركد مورد نظر چاپ ميكنه. بايد چطور كار كرد.
    .
    باتشكر

  2. #2

    نقل قول: چاپ باركد با ليبل پرينتر

    کسی اطلاعاتی نداره.؟ راهنمایی کنید لطفا..
    البته یک بخشی از مشکلم حل شده، اینکه بارکدو هم تولید کنم حال سوال ایجاس چطور چاپ کنم.!؟ چطوی باید طراحیمو انجام بدم توی فضای به اون کوچیکی و اینکه چطور بدون نمایش استیمول با زدن دکمه پرینت شروع به چاپ مثلا 50 تا بارکد بکنه؟
    .
    لطفاً استادان رهنمایی کنن. با تشکر
    دوستان اگر کسی فونت IDAutomationC128L رو داره بذاره دانلود کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: چاپ باركد با ليبل پرينتر

    سلام مدتی است منم درگیر این مشکل هستم لطفا اساتید کمک کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: چاپ باركد با ليبل پرينتر

    سلام کسی نبود؟

  5. #5

    نقل قول: چاپ باركد با ليبل پرينتر

    دوستان عزیز کسی جوابی نداره.؟
    .
    حالا بقیه به هر جهت.، چطور میشه کاری کرد که استیمول بدون نشون دادن Preview شروع به چاپ کنه.؟ اینو حداقل بگید، فک کنید کلیه تنظیمات انجام شده و گذارش آمدس.! من نهایتاً میزنم show و گذارش نمایش داده میشه، حالا چکار باید کرد که مثلا پنجاه تا گذارش بدون نمایش تولید و چاپ بشه.
    .
    مثلا فک کنید من میخوام توی یک صفحه فقط یک کلمه چاپ کنم با یک شمارنده.! مثلا...
    silver0001
    silver0002
    silver0003
    ......
    ...
    چکار کنم بدون نمایش و بازدن یک دکمه به ترتیب شروع به چاپ کنه.
    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: چاپ باركد با ليبل پرينتر

    Stimulsoft.Report.StiReport srp = ........
    .
    .
    srp.Print(false);

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در چاپ باركد
    نوشته شده توسط akram_kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 18:39 عصر
  2. علت عدم چاپ باركد
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 11:53 صبح
  3. درخواست: كامپوننت چاپ باركد
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 20:24 عصر
  4. درخواست: كامپوننت چاپ باركد
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 12:58 عصر
  5. چاپ باركد با اكتيو ريپورت و خواندن آن با باركد خوان
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 اسفند 1388, 00:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •