نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

  1. #1

    مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    سلام دوستان

    نمی دونم چرا تنها اولین رکورد از جدولمون رو نشون میده

    کدهای سی شارپ :


    StiReport p = new StiReport();
    p.Load("pr.mrt");

    Data_Access da = new Data_Access();
    da.Connect();
    DataTable dt = da.Select("select * from cat where Is_Cat = 1");
    da.DisConnect();

    StiDataBand dataBand1 = p.GetComponents()["DataBand1"] as StiDataBand;
    dataBand1.DataSourceName = "d";


    p.RegBusinessObject("d", dt);
    p.Dictionary.Synchronize();
    p.Compile();
    p.Show();

  2. #2

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    سلام
    به نظر می رسه مشکل از ریپورتر نیست بلکه از کوئری هست
    select * from cat where Is_Cat = 1
    شاید دستور سلکت یک سطر بیشتر ندارد

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    نقل قول نوشته شده توسط ali.b.y مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظر می رسه مشکل از ریپورتر نیست بلکه از کوئری هست
    select * from cat where Is_Cat = 1
    شاید دستور سلکت یک سطر بیشتر ندارد
    خیر بنده این مورد رو قبلا چک کرده بودم مشکل از اون نیست

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    دوستان خواهشا یاری بفرمائین کارم بد گیره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    دوست من میشه فایل گزارشتون رو زمینه کنین یا از دیزلینش عکس بزارین

  6. #6

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    دوست من میشه فایل گزارشتون رو زمینه کنین یا از دیزلینش عکس بزارین
    سلام

    آدرس فایل stimul رو از اینجا دانلود کنید :

    http://s4.picofile.com/file/8166523426/pr.mrt.html

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    به دیتابایندتون دیتا ندادین که دوست من اول تو دیکشنری یه جدول بساز ستونات رو دقیق هم نام با ستون های گزارشت بساز بعد به دیتا بایند جدول رو بایند کن

  8. #8

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    پس چرا وقتی دکمه چاپ رو میزنم یکی از رکوردهای جدول رو نشون میده ؟؟!!!

    حالا می خوام از یه طریق دیگه اقدام کنم
    تو قسمت new connection , آیتم OleDB Connection رو انتخاب کردم . بانکم access هستش می خواستم بدونم تو لیست provider ها کدوم آیتم رو باید انتخاب کنم , اصلا connection string واسه اتصال به بانک access 2010 چیه ؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    نقل قول نوشته شده توسط php_love مشاهده تاپیک
    پس چرا وقتی دکمه چاپ رو میزنم یکی از رکوردهای جدول رو نشون میده ؟؟!!!

    حالا می خوام از یه طریق دیگه اقدام کنم
    تو قسمت new connection , آیتم OleDB Connection رو انتخاب کردم . بانکم access هستش می خواستم بدونم تو لیست provider ها کدوم آیتم رو باید انتخاب کنم , اصلا connection string واسه اتصال به بانک access 2010 چیه ؟؟
    برای کانکشن استرینگ
    https://www.connectionstrings.com/access-2010/
    آموزش استیمیول
    http://www.daneshjooyar.com/category...7%D9%81%D8%AA/

    http://persianit.net/stimulsoft-reports-tutorials.html

  10. #10

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    این کانکشن رو ساختم تویه سیستم خودم جواب میده می خوام بدونم تویه سیستم های دیگه هم جواب میده

    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\Users\PDFco\Documents\Visual Studio 2010\Projects\hezarjaribi\hezarjaribi\bin\Debug\ac cess_db.accdb;Persist Security Info=False

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    دوست من کاری که من میگم رو لطفا تست کنین

  12. #12

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    دوست من کاری که من میگم رو لطفا تست کنین
    اره همون کار رو کردم جواب داد فقط مشکلم تویه connection هست . اگه دقت کنی اون connectionی که بالا گذاشتم data source رو مسیر فایل دیتابیس قرار دادم . چطور میتونم بهش بفهمونم دیتابیس رو که از کنار خودت بخونش (حتی تون اون قسمت access_db.accdb خالی هم که نوشتم خطا میده )

    اگه لطف کنید در مورد این تاپیک هم راهنمائی کنید ممنون میشم

  13. #13

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری با stimulate report

    نقل قول نوشته شده توسط php_love مشاهده تاپیک
    این کانکشن رو ساختم تویه سیستم خودم جواب میده می خوام بدونم تویه سیستم های دیگه هم جواب میده

    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\Users\PDFco\Documents\Visual Studio 2010\Projects\hezarjaribi\hezarjaribi\bin\Debug\ac cess_db.accdb;Persist Security Info=False
    private OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=|DataDirectory|access_db.accdb;JET OLEDB=;");

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش گزارش گیری با Stimul Reporter به صورت ویدئو
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 72
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1398, 16:14 عصر
  2. مشکل در گزارش گیری با crystal report 10
    نوشته شده توسط messi_66 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 09:19 صبح
  3. مشکل در گزارش گیری با crystal report در vb
    نوشته شده توسط روستا در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 23:15 عصر
  4. مشکل در گزارش گیری با crystal report در vb
    نوشته شده توسط روستا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 19:33 عصر
  5. مشکل در گزارش گیری با Quick Report
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1383, 01:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •