نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

  1. #1

    نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    سلام
    یک ComboBox داریم که نام های محصول موجود در بانک را نمایش می دهد.
    می خوام با انتخاب نام محصول ، تعداد و قیمتش به صورت خودکار در texBox1 و textBox2 نمایش داده بشه.
    1.png
    2.png
    تشکر.

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    خب تو رویداد selectindexchange کمبوباکس یه سلکت بنویس تقریبا اینطوری



    select P_Price,p_Number from Tbl where Name = N'کولر'

    خروجیشو بریز داخل تکست باکسها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    سلام
    یک ComboBox داریم که نام های محصول موجود در بانک را نمایش می دهد.
    می خوام با انتخاب نام محصول ، تعداد و قیمتش به صورت خودکار در texBox1 و textBox2 نمایش داده بشه.
    1.png
    2.png
    تشکر.
    سلام و عرض ادب ، خب جناب حیاتی چرا شما از Binding استفاده نمیکنید ؟ . مثلا شما توی combo box مربوطه توی خاصیت selected item اینطوری بنویسید





    int i=0
    sqldataadapter da=new sqldataadapter(" select * from اسم جدول where (فیلد مورد نظر(نام کالا " + combobox1.selecteditem , متغیر کانکشنتون);
    Dataset ds=new dataset();
    da.fill(ds,"نام جدول");
    textbox1.text =ds.table[0].rows[i]["نام فیلد محصول"].tostring();
    textbox2.text =ds.table[0].rows[i]["نام فیلد قیمت"].tostring();

    این کد رو بنویسید ان شاا... درست میشه .

    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب ، خب جناب حیاتی چرا شما از Binding استفاده نمیکنید ؟ . مثلا شما توی combo box مربوطه توی خاصیت selected item اینطوری بنویسید





    int i=0
    sqldataadapter da=new sqldataadapter(" select * from اسم جدول where (فیلد مورد نظر(نام کالا " + combobox1.selecteditem , متغیر کانکشنتون);
    Dataset ds=new dataset();
    da.fill(ds,"نام جدول");
    textbox1.text =ds.table[0].rows[i]["نام فیلد محصول"].tostring();
    textbox2.text =ds.table[0].rows[i]["نام فیلد قیمت"].tostring();

    این کد رو بنویسید ان شاا... درست میشه .

    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
    این کد رو نوشتم :

    int i = 0;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name='" + comboBox1.Text + "';");
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "products");
    textBox1.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["p_number"].ToString();

    خطا داره :

    Warning 1 'System.Data.SqlClient.SqlParameterCollection.Add( string, object)' is obsolete: 'Add(String parameterName, Object value) has been deprecated. Use AddWithValue(String parameterName, Object value). http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=14202' C:\Users\payam\Documents\Visual Studio 2013\Projects\shop\shop\sql.cs 50 13 shop



    و

    Error 2 The best overloaded method match for 'System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter.SqlDataAdapt er(System.Data.SqlClient.SqlCommand)' has some invalid arguments c:\users\payam\documents\visual studio 2013\projects\shop\shop\form1.cs 43 33 shop



    و

    Error 3 Argument 1: cannot convert from 'string' to 'System.Data.SqlClient.SqlCommand' c:\users\payam\documents\visual studio 2013\projects\shop\shop\form1.cs 43 52 shop



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    سلام
    کانکشن رو ست نکردی، کوئریت هم پارامتری نیست، وقتی یه جدول بیشتر توی کوئری نداری نیازی به دیتاست نیست از دیتاتیبل استفاده کن. یه ; هم توی کوئریت اضافه است.

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name=@p_name", cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p_name" , comboBox1.Text);

    DataTable products = new DataTable();

    da.Fill(products);

    textBox1.Text = products.Rows[0]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = products.Rows[0]["p_number"].ToString();


    cnn همون کانکشن هست
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : سه شنبه 07 بهمن 1393 در 18:38 عصر

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    کانکشن رو ست نکردی، کوئریت هم پارامتری نیست، وقتی یه جدول بیشتر توی کوئری نداری نیازی به دیتاست نیست از دیتاتیبل استفاده کن. یه ; هم توی کوئریت اضافه است.

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name=@p_name", cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p_name" , comboBox1.Text);

    DataTable products = new DataTable();

    textBox1.Text = products.Rows[0]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = products.Rows[0]["p_number"].ToString();


    cnn همون کانکشن هست
    به جای این cnn چی برای کانکشن باید قرار بدم؟!
    جستجو کردم اما سایر هم عبارت connection یا con قرار دادن که خطا می گیره.

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    بدین شکل هم نوشتم جواب نداد :

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {


    using (SqlConnection c = new SqlConnection("(local)","store"))
    {
    c.Open();


    using (SqlDataAdapter a=new SqlDataAdapter("SELECT * FORM products where p_name='" + comboBox1.Text + "'",c))
    {
    DataTable t = new DataTable();
    a.Fill(t);


    textBox1.Text = t.Rows[0]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = t.Rows[0]["p_number"].ToString();
    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    کانکشن استرینگ شما مشکل داره
    اینجا رو یه نگاه بندازید

    SqlConnection cnn = new SqlConnection("کانکشن استرینگ"(;

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name=@p_name", cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p_name" , comboBox1.Text);

    DataTable products = new DataTable();

    textBox1.Text = products.Rows[0]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = products.Rows[0]["p_number"].ToString();

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    کانکشن استرینگ شما مشکل داره
    اینجا رو یه نگاه بندازید

    SqlConnection cnn = new SqlConnection("کانکشن استرینگ"(;

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name=@p_name", cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p_name" , comboBox1.Text);

    DataTable products = new DataTable();

    textBox1.Text = products.Rows[0]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = products.Rows[0]["p_number"].ToString();
    مشکلش چیه؟!!!

    SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=store;");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from products where p_name=@p_name", cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p_name" , comboBox1.Text);


    DataTable products = new DataTable();


    textBox1.Text = products.Rows[3]["p_price"].ToString();
    textBox2.Text = products.Rows[4]["p_number"].ToString();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    textBox1.Text = products.Rows[3]["p_price"].ToString();


    ببینید این خط داره میگه : ردیف 3 از ستون p_price رو از جدول products در textBox1 نمایش بده، حالا مشکل اینه که شما در ردیف سوم مقداری ندارید. شما همون 0 رو به جای 3 و 4 در دو خط آخر قرار بدید.

    البته شما در کوئری تون دارید میگید: اگه نام کالا "کولر" بود قیمت و تعدادش رو نمایش بده، در اینجا سیستم اولین ردیفی که این مشخصات رو داشته باشه نمایش می ده.

  11. #11

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    textBox1.Text = products.Rows[3]["p_price"].ToString();


    ببینید این خط داره میگه : ردیف 3 از ستون p_price رو از جدول products در textBox1 نمایش بده، حالا مشکل اینه که شما در ردیف سوم مقداری ندارید. شما همون 0 رو به جای 3 و 4 در دو خط آخر قرار بدید.

    البته شما در کوئری تون دارید میگید: اگه نام کالا "کولر" بود قیمت و تعدادش رو نمایش بده، در اینجا سیستم اولین ردیفی که این مشخصات رو داشته باشه نمایش می ده.
    من هر ردیفی رو قرار بدم این خطا رو در زمان اجراء نمایش میده.
    89.png

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    می بخشید یک خط کد جا افتاده بود، این کد رو تست نکرده بودم. یه بار دیگه پست 5 رو نگاه کنید.
    da.Fill(products);

  13. #13

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    می بخشید یک خط کد جا افتاده بود، این کد رو تست نکرده بودم. یه بار دیگه پست 5 رو نگاه کنید.
    da.Fill(products);
    خطا
    qw.png

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    این دیگه از حوزه استحفاظی من خارجه، مشکل ارتباط با بانک اطلاعاتی هست، کانکشن استرینگ رو بررسی کن و اینکه sql server اجرا میشه یا stop شده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    خطا
    اینو امتحان کن ببین باز خطا می ده؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اینو امتحان کن ببین باز خطا می ده؟
    پروژه به درستی باز نمیشه با Visual2013 چطور باید تبدیلش کرد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    پروژه به درستی باز نمیشه با Visual2013 چطور باید تبدیلش کرد؟
    اصولا نبایس مشکل بده من با 2010 نوشتمش و sql2008
    می تونی فایل پروژه رو با نوت پد باز کنی و اون قسمتها رو که علامت گذاشتم تغییر بدی
    Untitled.jpg

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    سلام
    با اجازه جناب khokhan
    -------------------------
    اینجا به نظرم چیزیه که میخواین !

    http://www.c-sharpcorner.com/uploadf...using-C-Sharp/

  19. #19

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اصولا نبایس مشکل بده من با 2010 نوشتمش و sql2008
    می تونی فایل پروژه رو با نوت پد باز کنی و اون قسمتها رو که علامت گذاشتم تغییر بدی
    Untitled.jpg
    تغییری حاصل نشد.

  20. #20

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    این دیگه از حوزه استحفاظی من خارجه، مشکل ارتباط با بانک اطلاعاتی هست، کانکشن استرینگ رو بررسی کن و اینکه sql server اجرا میشه یا stop شده
    خط اول کد رو باید به شکل زیر می نوشتم :

    SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=store; Integrated Security=SSPI;");

    مشکل فقط نبود این قطعه بود :
    Integrated Security=SSPI;

    از تمامی عزیزان که راهنمایی و کمک کردن بی نهایت سپاسگزارم.

  21. #21

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    سلام. خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابمو سریع بدید. من میخوام در لیست کتاب ها وقتی روی لینکی کلیک میکنم نشون بده که این کتاب توسط چه کسی به امانت برده شده
    و هم چنین میخوام وقتی در لیست اعضای کتابخانه روی یک فرد کلیک میکنم نشون بده که این طرف چه کتاب هایی رو به امانت برده.

    در ضمن من این کد رو با زبان php میخوام و دارم تو Adobe Dreamweaver کدنویسی میکنم. هر کی کمکم کنه دعاش میکنم.

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    سلام
    به نظر من query رو اینجوری بزن
    string query = " select p_name , CONVERT(nvarchar(20),p_price)+'&' + CONVERT(nvarchar(20),+p_number) as cost from nameJadval " ;
    comboBox.DisplayMember = " p_name";
    comboBox.ValueMember = " cost " ;


    بعد با selectedValue به مقدار تعداد و قیمت دسترسی داری که با کار با رشته ها میتونی تا کارکتر & رو بریزی داخل textbox مربوط به هزینه و از & به بعد رو داخل تعداد

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    البته فک کنم مشکلت حل شده
    ولی خب اینجوری با یه query زدن به هدفت میرسی و شاید کمی سرعت برنامت بهتر شه
    دیر رسیدم یکم

  24. #24

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    به من جواب بدید خواهش میکنم.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش اطلاعات در textBox ها بر اساس انتخاب ComboBox؟

    نقل قول نوشته شده توسط itman93 مشاهده تاپیک
    سلام. خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابمو سریع بدید. من میخوام در لیست کتاب ها وقتی روی لینکی کلیک میکنم نشون بده که این کتاب توسط چه کسی به امانت برده شده
    و هم چنین میخوام وقتی در لیست اعضای کتابخانه روی یک فرد کلیک میکنم نشون بده که این طرف چه کتاب هایی رو به امانت برده.

    در ضمن من این کد رو با زبان php میخوام و دارم تو Adobe Dreamweaver کدنویسی میکنم. هر کی کمکم کنه دعاش میکنم.
    سلام
    اینجا تالار سی شارپ هست، باید در بخش مربوطه سوال بپرسید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات داخل textbox توسط انتخاب checkbox در datagrid
    نوشته شده توسط seied javad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 19:45 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات در textbox برای ویرایش
    نوشته شده توسط prinium در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 14:14 عصر
  3. سوال: نحوه نمایش اطلاعات در TextBox بر اساس آیتم انتخابی در ListBox
    نوشته شده توسط samira3 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 15:09 عصر
  4. مبتدی: نمایش اطلاعات از textbox به داخل formview
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 18:43 عصر
  5. سوال: نمایش اطلاعات در textbox
    نوشته شده توسط dasalone2533 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •