نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: private کردن یک کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    private کردن یک کلاس

    سلام دوستان آیا میشه سطح دسترسی یک کلاس رو private کرد؟
    به چ درد میخوره ؟ کلاسی ک نشه از خودش و متدها و....... استفاده نکرد.

  2. #2

    نقل قول: private کردن یک کلاس

    خب فک کنین یک کلاس داریم که داخل این کلاس دو کلاس دیگه نوشتیم یکی public و یکی private
    از بیرون به کلاس private دسترسی نداریم ولی از داخل کلاس public میشه اون کلاس private رو استفاده کرد


    public class t1
    {
    private class t2
    {
    //private class
    }


    public class t3
    {
    //public class
    t2 tmp = new t2();

    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: private کردن یک کلاس

    اوکی من منظورم کلاس t1 است حالا چی ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: private کردن یک کلاس

    مشابه توضیح قبل هست با این تفاوت که فقط اعضای داخلی فضای نامی که این کلاس درونش تعریف شده میتونند بهش دسترسی داشته باشند و برای هرکسی خارج از اون نیم اسپیس غیر قابل دسترسه.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: private کردن متد یک کلاس
    نوشته شده توسط hojjatshariffam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 مرداد 1389, 13:49 عصر
  2. سوال: private کردن بیس یک کلاس
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 15:25 عصر
  3. پر کردن یک کلاس از نوع لیست از بانک
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 00:34 صبح
  4. مدل کردن یه کلاس خاص
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 17:23 عصر
  5. انواع دستورهای اضافه کردن فایل کلاس به پروژه ASP.Net
    نوشته شده توسط Barbababak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •