نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد intent

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    ایجاد intent

    سلام. خسته نباشید
    من به شکل زیر یک اینتن ساختم ولی خطا میده و قبول نمی کنه. لطفا منو راهنمایی کنید.
        public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {        super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);


    EditText matn = (EditText) findViewById(R.id.editText1);
    Button d = (Button) findViewById(R.id.button1);


    d.setOnClickListener(new OnClickListener() {


    @Override
    public void onClick(View v) {}


    intent mafhoom = new intent(this, Dovomi.class);
    });
    }


    اینم متن خطا که واسه خط 16 هست


    دو بار این خطا رو دادهintent cannot be resolved to a type



    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: ایجاد intent


    intent mafhoom = newintent(this, Dovomi.class);

    رو به

    intent mafhoom = newintent(MainActivity.this, Dovomi.class);

    تغییر بدین.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: ایجاد intent

    تغییرا دادم ولی هیچ فرقی نکرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: ایجاد intent

    پارامتر اول Intent از جنس Context هست. کد شما در کلاس داخلی نوشته شده، کلمه ی کلیدی this به کلاس والد اشاره می کنه، که در این مورد، این کلاس از جنس Context نیست.
    روشی که دوستمون گفتن درسته (با فرض اینکه اسم کلاس اصلی MainActivity باشه)، اصولاً نباید خطایی دریافت کنید. اما از اونجایی که با intent ایجاد شده کار خاصی هم انجام نمیدین، با کلیک روی Button نباید خطایی دریافت کنید، و کار خاصی هم انجام نمیشه.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد intent

    احتمالا دوستمون در انتخاب نوع اینتنت اشتباه کردن. یعنی اینکه پارامترهاش ممکنه متفاوت باشه. باید پارامترهاش هم متناظر باشه.

  6. #6

    نقل قول: ایجاد intent

    شما برای اینکه بین اکتیویتی ها سویچ کنید اومدین و از اینتنت استفاده کردین
    اما آیا اکتیویتی Dovomi و فایل xml متناظر با اون رو ایجاد کردین؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: ایجاد intent

    ضمن اینکه Intent درست هست، نه intent

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: ایجاد intent

    همون طور که اکثرا گفتن کد بصورت زیره

    Intent intent = new Intent(FirstActivity.this, SecondActivity.class);


    FirstActivity اسم کلاس اکتیویتی مبدا
    SecondActivityاسم کلاس اکتیویتی مقصد

    اگر هم تو فرگمنت داری از این کد استفاده می کنی، با کد زیر به کلاس اکتیویتی دسترسی پیدا می کنی:

    this.getActivity()

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: ایجاد intent

    نقل قول نوشته شده توسط mehran788 مشاهده تاپیک
    دو بار این خطا رو دادهintent cannot be resolved to a type
    از همین خظا میشه متوجه شد که کلاسی به اسم intent وجود نداره. باید از Intent استفاده کنی (حرف اول بزرگ)

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: ایجاد intent

    دوستان خیلی ممنون که وقت گذاشتین

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دو کومبو باکس که به هم مرتبطند
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:52 صبح
  2. مشکل ایجاد ایندکس در SQL
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:01 عصر
  3. ایجاد فیلتر
    نوشته شده توسط دلفی3000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 17:58 عصر
  4. ایجاد دایرکتوری
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:32 عصر
  5. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •