نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در باره ی #C

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    37

    سوال در باره ی #C

    سوالی داشتم:در محیط #C
    با چه دستوری و چگونه می توان با click کردن یکButtom در یک پنجزه،پنجزه ی دیگری را اجرا کرد؟

  2. #2
    دوست عزیز

    فرم جدید را به پروژه اضافه کنید . با فرض نام Form2 برای آن ، کد زیر که در Event handler مربوط به کلید فشاری نوشته میشود نتیجه مورد نظر را تولید خواهد کرد :



    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    Form2 test= new Form2();
    test.Show();
    }

  3. #3

    Smile

    private void btn_enter_Click(....)
    {

    Response.Redirect("form2.aspx");

    }

  4. #4
    توی برنامه¬ی سی شارپ¬ام می خوام چک کنم که اگه تاریخ سیستم با تاریخی که در نظر گرفتم یکی بود (مثلا اگه امروز شنبه است ) یه کنترل اجرا بشه .
    باید برای کدش چی بنویسم.از چه تابع و کلاسی در سی شارپ استفاده کنم.

  5. #5
    دوست عزیز atefeh_a
    1 .به تاریخ تاپیک نگاه کن . تو اون یکی هم این کارو کردی .
    2 . سوالتون ربطی به این تاپیک نداره . می تونستی یه تاپیک جدید بزنی .
    3 . البته قبل از زدن تاپیک جستجو بکنی بهتره .

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط MF
    سوالی داشتم:در محیط #C
    با چه دستوری و چگونه می توان با click کردن یکButtom در یک پنجزه،پنجزه ی دیگری را اجرا کرد؟
    form2 m=new form2();
    m.show();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •