نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

    سلام
    من میخوام فیلد موجودی رو با توجه به مقدار واریزی جدید ذخیره کنم ...
    موجودی = موجودی قبل + واریز
    البته آخرین موجودی (که در جدول ثبت شده)
    ---------------------------------
    از کد من درآوردی زیر استفاده کردم :
    ولی به Reader گیر میده (عکس ضمیمه)

           private void button4_Click(object sender, EventArgs e)        {
    int a = 0;
    // try
    // {
    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Shopping;Integrated Security=True");
    SqlCommand com1 = new SqlCommand();
    com1.CommandText = "SELECT TOP 1 Mojodi FROM TMojojdi ORDER BY Id DESC";
    con1.Open();
    SqlDataReader dr = com1.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    a = Int32.Parse(dr[0].ToString());
    }
    con1.Close();
    // }
    // catch
    // {


    // }


    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Shopping;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandType = CommandType.Text;
    com.CommandText = "Insert Into TMojojdi (Id,Mojodi,Ad,Kam) Values (@i,@m,@a,@k)";
    com.Parameters.AddWithValue("@i", textBox4.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@m", a = a + int.Parse(textBox5.Text));
    com.Parameters.AddWithValue("@a", textBox5.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@k", 0);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    con.Dispose();
    MessageBox.Show("Insert Mojojdi Ok", "Mojodi");
    ShowGrid2();
    }
    catch
    {


    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

    سلام. پس عکست کو!!!

    به نظر میاد کوئری مشکل داره.تجربه ی من نشون داده که نمی شه در قسمت Data Source از . استفاده کرد
    به جاش بنویس SQLEXPRESS\. یا MSSQLSERVER\. ببین چطور میشه.
    ---
    البته اگر عنوان درست را بخوای رجیستری را باز کن بعد برو به مسیر زیر
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot

    بعد بگرد به دنبال کلید(پوشه) ای که با عبارت $LEGACY_MSSQL شروع شده باشه
    هر عبارتی که بعد از علامت $ بود می شود اسم نمونه سرور سی کو ال
    مثلا برای من اینطوریه
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\LEGACY_MSSQL$SQLEXPRESSR2

    که عبارت SQLEXPRESSR2 را من باید برای DATA SOURCE قرار بدهم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

    نقل قول نوشته شده توسط ali.b.y مشاهده تاپیک
    سلام. پس عکست کو!!!
    سلام
    عکس توی پست دیگه !
    -------------------------
    کلا همیشه از این همین کانکشن استفاده می کنم ! (الان هم فرم های دیگه برنامه هیچ مشکلی ندارن و دستورات CRUD و ... روی دیتابیس اعمال می شن)
    نمی دونم چشه ، چی میگه !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

    علت این خطا چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ثبت مقدار جدید در یک فیلد با توجه به مقدار قبلی آن ...

    چقدر ضایع بازی آخه :(
    ------------------------
    اینو یادم رفته بنویسم :

    com.Connection = con;


    حالا یه سوال دیگه ، کدهایی که واسه جمع نوشتم من درآوردیه !
    کوئری درست و حسابی مربوط به جمع هست ، مثلا با : (SUM)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش کلمات مشابه در یک فیلد با توجه به رکوردهای قبلی
    نوشته شده توسط Reza Nik در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1393, 14:55 عصر
  2. مقدار دهی به یک فیلد با توجه به فیلدی دیگر در GridView
    نوشته شده توسط mohammad973 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 01:17 صبح
  3. سوال: گرفتن مقدار فیلد Identity هنگام ثبت رکورد جدید
    نوشته شده توسط morika در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 09:53 صبح
  4. تشخیص مقدار جدید در combobox که با یک dataset مقدار دهی شده
    نوشته شده توسط ehsan_kamran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 17:39 عصر
  5. سوال: دادن مقدار جدید به یک فیلد Identity
    نوشته شده توسط bmanfy در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 09:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •