نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    Question join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    برای ایجاد Foreign key یا Navigation property در code first از
     public virtual ICollection<T> T { get; set; }

    استفاده میشه. سوالم این که اگر بخوام یک جدول رو به Identity۲ وصل کنم چطوری باید این کار و بکنم. مثلا یک جدول دارم

    [Key]
    public int MemberID { get; set; }


    [Display(Name = "شناسه کاربر")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    public int UserID { get; set; }


    [Display(Name = "شناسه پیک")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    public int PeykID { get; set; }


    [Display(Name = "تاریخ عضویت")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    [DisplayFormat(DataFormatString = "{0:yyyy/MM/dd}", ApplyFormatInEditMode = true)]
    public Nullable<System.DateTime> MemberDate { get; set; }


    [Display(Name = "شناسه مقدار پرداخت")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    public int RangeID { get; set; }




    [Display(Name = "امتیاز")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    public Nullable<int> Store { get; set; }


    [Display(Name = "موجودی")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    [DisplayFormat(ApplyFormatInEditMode = false, DataFormatString = "{0:#,0 ريال}")]
    public int Stock { get; set; }


    [Display(Name = "حساب سایه")]
    public Nullable<bool> MemberType { get; set; }


    [Display(Name = "پیک ها")]
    public virtual Peyk Peyk { get; set; }


    [Display(Name = "نوع ماهیانه")]
    public virtual Range Range { get; set; }


    [Display(Name = "پرداخت")]
    public virtual ICollection<Payment> Payment { get; set; }


    [Display(Name = "وام ها")]
    public virtual ICollection<Loan> Loan { get; set; }




    فیلد UserID برای اینه که بتونم به با جدوال Identity۲ کار کنم ولی نمیدونم چطوری جدول ها رو به Identity۲ وصل کنم
    یک سوال دیگه ای اینه که چطوری میشه Identity۲ سفارشی کرد مثلا دو تا فیلد بهش اضافه کرد؟

  2. #2

    نقل قول: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    سلام دوست عزیز ، من سوالتون خوب متوجه نشدم ولی این 2 تا لینک ببینید امیدوارم مشکلتون حل بشه:

    Customizing profile information in ASP.NET Identity

    آموزش Authentication در MVC

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    نمیدونم کجای سوالم نامفهوم بود
    میخوام سفارشهای ثبت شده توسط یوزرها رو مدیریت کنم مثلا بتونم هر یوزر بتونه سفارش ثتب کنه قبلا که از membership یا identity که خودم تعریف میکردم خیلی راحت بود ولی وقتی خواستم از
    identity 2 استفاده کنم هیچ راه حلی برای اتصال جداولم به جداول خود vs برای identity ندارم
    من روشی که به نظرم میرسه این که
    اگر از identity استفاده کنم و یک کلاس هم به نام order داشته باشم و order یک فیلد
    public int UserID { get; set; }


    دارد که بتونم سفارش هر یوزر رو ببینم

    ولی نمیدونم چطوری از کلاس های identity استفاده کنم
    از
    public virtual  ApplicationUser   ApplicationUser { get; set; }

    در کلاس odrder استفاده کردم تا بتونم user id رو
    Foreign key معرفی کنم
    ولی وقتی میخوام دیتابیس رو آپدیت کنم ارور میده
    KCF.Models.IdentityUserLogin: : EntityType 'IdentityUserLogin' has no key defined. Define the key for this EntityType.
    KCF.Models.IdentityUserRole: : EntityType 'IdentityUserRole' has no key defined. Define the key for this EntityType.
    IdentityUserLogins: EntityType: EntitySet 'IdentityUserLogins' is based on type 'IdentityUserLogin' that has no keys defined.
    IdentityUserRoles: EntityType: EntitySet 'IdentityUserRoles' is based on type 'IdentityUserRole' that has no keys defined.
    لطفا بگید از چه روشی باید اسفاده کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم : شما از Membership استفاده کرده اید که در اینصورت یک مدل به نام UserProfile دارید که یک پروپرتی UserId داره

    public class UserProfile
    {
    [Key]
    [DatabaseGeneratedAttribute(DatabaseGeneratedOption .Identity)]
    public int UserId { get; set; }
    }


    حالا در مدل جدیدتون می حواین از این UserId استفاده کنید . که باید به صورت زیر بنویسید .


    [DisplayName("کاربر ایجاد کننده ")]
    [ForeignKey("User")]
    public int UserId { get; set; }
    public UserProfile User { get; set; }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    نه از identity 2.0 استفاده کزدم , اصلا مدلی به نام UserProfile وجود نداره
    فقط میخوام جداول که خودم ساختم رو به جداول identity وصل کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: join جدول ها به Identity و سفارشی کردن Identity

    سلام.
    خود identity 2.0 یکسری property هایی داره واسه user اه می خواین چیز حدید اضافه کتی به جدول یوزر باید تو models تو IdentityModels بری و مثلا بصورت زیر property رو اضافه کنی.

    public class ApplicationUser : IdentityUser
    {
    public int? Age { get; set; }

    الا من age رو اضافه کردم.
    اما اگه بخوای جدول اضافه کنی زیر همون کلاس باید بصورت زیر عمل کنی

    public DbSet<Post> Posts { get; set; }

    البته اول باید کلاسش رو بصورت code first ایجاد کنی.
    اگه هم بخوای ارتباطی با جدول دیه ای از identity برقرار کنی باید از ICollection استفاده کن. البته اصول ارتباط دهی رو هم باید رعایت کنی.
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. ریست کردن identity جدول child
    نوشته شده توسط narges_j در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 19:34 عصر
  2. ریست کردن identity جدول child
    نوشته شده توسط narges_j در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 19:34 عصر
  3. سوال: مشکل در ست کردن identity برای چند فیلد جدول
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 10:29 صبح
  4. سفارشی کردن یک برنامه
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1383, 22:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •