من با بعضی از قسمت های صحبت های دوستمون موافقم اما با بعضی ها نه اینکه مخالف باشم اما درست نمیدونم .
همون طور که گفته شد برای برنامه نویسی اندروید با سی شارپ تنها شرکت زامارین برپایه مونو ابزاری رو فراهم کرده تا بشه برای مونو با سی شارپ برای اندروید برنامه نوشت.
اما در مورد باگ های فراوان!!! مونودروید در ابتدا دارای مشکلاتی بوده اما هر ساله اون مشکلات رو حل کرده و در حال بهتر شدن هست. به عنوان مثال اخرین نسخه مونو اکثر قریب به اتفاق باگ ها رفع شده و برنامه نویسی با اون مشکلی ندارد. برای ابزار پوشیدنی گوگل google waer امکاناتی رو فراهم کرده. پس این صحبت که پر از باگ است در حال حاضر دیگه صحیح نیست!
روند توسعه برنامه با مونو با توجه به دانش سی شارپ شما متفاوت هست اما در تجربه های من آنچنان تفاوتی نخواهد داشت چون تمام امکانات جاوا و sdk و ndk در مونو فراهم شده که علاوه بر آنها شما امکان استفاده از بعضی از چارچوب های دانت رو هم دارید.
برنامه نویسی با مونو غیر اصولی نیست بلکه یک راه جدید برای توسعه اندروید(بطور کلی دستگاها همراه mobile device ) هست . که البته خود شرکت ماکروسافت هم به نحو غیر مستقیمی در حال کمک به این موضوع است.(قرار دادن شبیه ساز اندروید در ویژوال استدیو جدید+ کمک های مالی و تکنولوژیکی به زامارین و غیر...)
و در نهایت همون طور که دوستمون گفتن تنها و تنها منابع به زبان اصلی فیلم ها و کتاب هایی هست که وجود دارد و همین طور خود سایت زامارین و گت هاب.
پس اگر به سی شارپ تسلط نسبی ندارید و هنوز با شی گرایی مشکل دارید و یا زبان خارجه ضعیفی دارید و یا در پیاده سازی گرافیک کاوان و ... مشکل دارید سمت مونو برای سی شارپ نیاید چون واقعا گیر میکنید
یکی از بزرگترین مشکلاتی که خیلی از دوستان به اون موقع کار بر میخورند این هست که فکر می کنند میشه خیلی راحت (ماست) کتابخانه های جاوا را برای تمام کار ها در سی شارپ bind کرد. البته برای بسیار از کتاتخانه ها بدون هیچ کاری انکار انجام می شود اما برای بقیه شما باید تماما آنها را بصورت jni استفاده کنید که نیاز به دانش بالاتری از حالت های عادی هست که خود سایت مونو توضحات بسیاری در این مورد داده است.
پس نتیجه هیچ راه سریعی برای استفاده از سی شارپ برای اندروید وجود ندارد . برای اینکه بسرعت شما وارد دنیا اندروید شوید همون اول سمت جاوا برید چون سمت سی شارپ امدن برای اینکه صرفا برای اندروید برنامه سازی کنید کار مناسبی نیست.
---------------
آموزش سی شارپ هست خیلی هست! من فکر کردم می خوای رابط کاربری پارالکس رو شبیه سازی کنی! پس ایدتون رو عوض کنید . (به من ربطی نداره خود دانی من پیشنهاد دادم

)