نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    Post چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    سلام
    چگونه میتوان پروسیجری که قبلا ساختیم (مثلا در درایو f:\) ذخیره شده است را در برنامه اجرا کنیم؟
    منظورم این است که برنامه در مسیر مشخصی پروسیجر را اجرا کند
    مثلا

    f:\\kala.sql


    kala.sql نام پروسیجر است که میخواهم برنامه از درایو f بخواند و اجرا کند
    تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    سلام
    دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنید
    شدیدا نیاز دارم به راهنمایی شما
    تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    اونطور که من فهمیدم انگار شما یک سری دستورات مانند select , insert , update , delete در این فایل دارید و میخواهید که این ها رو اجرا کنید.
    اگر اینطور باشد به نظرم شما باید از طریق streamReader فایل رو بخونید سپس اون رو در خاصیت commandText شی ای که از SqlCommand گرفتین بریزین و بقیه اش مراحل اجرای دستورات Sql توسط سی شارپه که میدونین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    تشکر میکنم اما من
    streamReader کار نکردم میتوانید دوست من یک مثال بزنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار lord_helgard
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    تشکر میکنم اما من
    streamReader کار نکردم میتوانید دوست من یک مثال بزنید
    به اینجا یه سری بزنید

    نکته : طبق نظر دوستمون شما میبایست فایل متنی خوانده شده رو در متغیری از نوع رشته ریخته و در CMD از آن استفاده کنید ...
    آخرین ویرایش به وسیله lord_helgard : جمعه 10 بهمن 1393 در 16:32 عصر دلیل: لینک تصحیح شد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    نقل قول نوشته شده توسط lord_helgard مشاهده تاپیک
    به اینجا یه سری بزنید

    نکته : طبق نظر دوستمون شما میبایست فایل متنی خوانده شده رو در متغیری از نوع رشته ریخته و در CMD از آن استفاده کنید ...
    سلام همشهری
    لینک خراب است باز نمیشود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند


    StreamReader sr =new StreamReader(@"f:\\kala.sql")
    string query = sr.ReadToEnd().ToString();
    sr.close


    الآن در متغیر query دستوراتی که در فایل kala وجود داره قرار گرفته
    در ضمن برای از streamReader باید فضای نام system.IO رو using کنید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار lord_helgard
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه میتوان پروسیجری را در مسیری که مشخص میکنیم ا جرا کند

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام همشهری
    لینک خراب است باز نمیشود
    لینک تصحیح شُد دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. چگونه میتوان نوع ویندوز را تشخیص داد؟win98,win2000,winxp
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 12:35 عصر
  2. چگونه میتوان یک image را در فیلد بانک پارادوکس قرار داد
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 21:16 عصر
  3. چگونه میتوان چند رکورد را در دلفی کپی کرد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 03:48 صبح
  4. چگونه میتوان برا جواب کوری UpDate از یک کوری دیگر استفاده کر
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 12:18 عصر
  5. چگونه میتوان از بانک اطلاعاتی یک فایل آهنگ را خواند؟
    نوشته شده توسط saeed bigdeli در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1382, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •