نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454

  1. #1

    تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454

    سلام دوستان
    من یه string دارم که "۳,۴۵۴" هستش و فارسی هم هست اعدادش حالا من این استرینگ رو میخوام تبدیل به اینتش کنم و بشه 3454 چی کار دقیقا میتونم تا اینجوری بشه با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadnesurf مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه string دارم که "۳,۴۵۴" هستش و فارسی هم هست اعدادش حالا من این استرینگ رو میخوام تبدیل به اینتش کنم و بشه 3454 چی کار دقیقا میتونم تا اینجوری بشه با تشکر
    سلام دوست عزیز وقت بخیر ، شما نگفتید این اعداد که میفرمایید خروجیش توی textbox هست ؟ اگه آره ، فارسی تایپ شدنش برمیگرده به فونت textbox تون و اینکه برای تبدیل کردن string به int شما میتونید این کارو بکنید



    string a = "۳,۴۵۴";
    int i = int.Parse(a);


  3. #3

    نقل قول: تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454


    char[] ch = "12,3".ToCharArray();
    string a = "";
    for (int i = 0; i < ch.Length; i++)
    {
    if (char.IsDigit(ch[i]))
    {
    a += ch[i];
    }


    }
    MessageBox.Show(a);


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454

    با سلام
    int a = int.Parse("3,454".Replace(",", ""));

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: تبدیل استرینگ "۳,۴۵۴" به اینت 3454

    همینطور دوست عزیز با این تابعی که نوشتم هم میتونی برعکسش عمل کنی یعنی سه رقم سه رقم " , " بزاری



    string R(string s)
    {
    string res = "";
    for (int i = s.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    res += s[i].ToString();
    }
    return res;
    }
    string M(string str)
    {
    string rev=R(str);
    string res="";
    int f=0;
    for (int i = 0; i < rev.Length; i++)
    {
    f++;
    res += rev[i].ToString();
    if (f == 3)
    {
    res += ",";
    f = 0;
    }
    }
    return R(res);
    }



تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تبدیل جای خالی(space) به " " در تکست باکس
    نوشته شده توسط morteza1376 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1392, 18:42 عصر
  2. مبتدی: "سلام جهان!" وردپرس را تبدیل به "!" شده؟
    نوشته شده توسط rezaei1374 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:38 عصر
  3. تبدیل "30000" به "30,000"
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 10:34 صبح
  4. تبدیل DBF تحت داس فارسی "ایران سیستم" به Access
    نوشته شده توسط SMRAH1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •