نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه سرچ در richtextbox

  1. #1

    نحوه سرچ در richtextbox

    سلام
    دوستان یه لطفی کنید راهنمایی بفرمایید:
    من یه برنامه نوشتم که یسری اطلاعات رو می ره از یه جایی میخونه و توی یه richtextbox میریزه ، حالا می خوام کدی بنویسیم که از متون وارد شده بره قسمتی که با ABCD شروع میشه رو پیدا کنه و اعداد جلوش که 13 رقم هست برداره بریزه توی یه listbox و این کار و تا ته متن انجام بده .
    فقط نکته ای که هست اینه که این 13 رقم ممکنه بدون space به ABCD چسبیده شده بایند ممکنه با Space یا حتی چنتا Space
    مثلا چندتا نمنونه که تو متن هست اسنجوری :
    ABCD: 13213-45466
    abcd : 132123131321
    ABCD6546546546556
    کسی هست کمک کنه ؟
    دمتون گرم


  2. #2

    نقل قول: نحوه سرچ در richtextbox

    سلام.به نظرم قبل از اینکه وارد ریچ تکست باکس بریزید میتونید این کارو انجام بدید که دردسر نشه.اگه از فایل میخونید قبل از اینکه داخل ریچ تکست بریزید با دستور readline خط به خط بخونید و داخل یه متغیر استرینگ مثلا" line بریزید بعد با دستور
    if(line.Contains("ABCD")) .....

    چک کنید که اون خط شامل ABCD هست یا نه.بعد با دستور
    line=line.Replace(" ","")

    فاصله ها رو حذف کنید.بعدش با دستور
    line=line.Substring(5,13)

    به رشته تون دسترسی داشته باشد.

  3. #3

    نقل قول: نحوه سرچ در richtextbox

    سلام
    اینکار که فرمودید نمیشه کرد
    متن من خیلی زیاده و سرعت و اینکار بی دلیل بسیار پایین میاره

    راهنمایی دیگه ای نیست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: نحوه سرچ در richtextbox

    میتوانید از RegEx استفاده کنید.(پیشنهاد میکنم حتما یاد بگیرید)
    مشابه الگوی زیر را نیاز دارید :

    (?<=(?i:ABCD).*)(?:\d[\-\s]?){13}

  5. #5

    نقل قول: نحوه سرچ در richtextbox

    دوستان عزيز راهنمايي دقيق تري نيست براي مبتدي هايي مثل من؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه سرچ در richtextbox

    نه؟
    اعضای فعال گروه لطفا

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ذخیره محتویات RichTextBox در دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط alias136790 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1391, 21:06 عصر
  2. مبتدی: نحوه سرچ فارسی در دیتاگرید
    نوشته شده توسط leila63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 11:20 صبح
  3. نحوه سرچ در SQL در VB.NET
    نوشته شده توسط majidsoft در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1388, 02:30 صبح
  4. نحوه ذخیره محتویات RichTextBox در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط nasser460 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 20:19 عصر
  5. نحوه سرچ گوگل در فرومها
    نوشته شده توسط ARA در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •