نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: صفحه لاگین با تورنادو

  1. #1

    Question صفحه لاگین با تورنادو

    سلام
    وقتتون بخیر
    چطور یک صفحه ورود و احراز هویت با استفاده از تورنادو ایجاد کنم
    و همچنین در اختیار داشتن سشن ها

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    توی داکیومنتش مثال گذاشته واسه authentication :
    http://tornado.readthedocs.org/en/la...authentication

    ولی حواستون باشه که توی تورنادو باید کلیه مسائل امنیتی رو خودتون دستی بنویسید... و مثل جنگو نیست که همه چیز رو خودش هندل کنه.

  3. #3

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    با سشن بهتره
    این رو می تونید توضیح بدین
    https://github.com/diogobaeder/pycket

    بنده که هرچی میرم کار نمی کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    memcache رو استفاده کردی یا redis ؟‌
    کدت رو بزار با اروری که میگیری

  5. #5

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    از redis

    کد زیر در هندلر :

    class login(tornado.web.RequestHandler):
    def get(self):
    login1 = loginuser.select()
    self.render('login\index.html',login=login1)

    def post(self):
    login1=loginuser.select().where(loginuser.id==id)#
    user=self.get_argument('user')
    if login1.user==user:
    session = SessionManager(self)
    session.set('login',login.user)
    k = session.get('login')
    self.redirect('/admin')
    else:
    self.redirect('/login')

    که این ارور رو میده
    in post
    if login1.user==user:
    AttributeError: 'SelectQuery' object has no attribute 'user'
    هم فکر کنم از دیتابیس درست انتخاب نمیشه هم
    یوزر از که در لاگین باکس زده میشه توسط
    user=self.get_argument('user')
    گرفته نمیشه

    کد زیر هم در صفحات برای بررسی سشن :

    if session.get('login')==loginuser.user :
    self.render('new.html')
    else:
    self.redirect('/login')


    که البته فکر کنم اشتباه نوشتم
    شما هم یه بررسی بکنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    کد رو کامل بزارید لطفا .. الان loginuser اصلا معلوم نیست از کجا اومده !
    آبجکتی که ساختید یوزر نداره تهش یه dir اضافه کنید ببینید چه چیزهایی داره:
    login1=loginuser.select().where(loginuser.id==id)
    print dir(login1)

  7. #7

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    میشه خودتون کد اصلاح شده بدین
    لاگین یوزر اسم جدول شامل یوزر و پسورده

    فرم هم که یوزر و پسورد میاد
    <form action="/login" method="post">
    <input name="user" type="user" id="user" placeholder="username" required>
    ..

    چرا داره! شاید تو سلکتش اشتباه کردم ؟
    login1=loginuser.select().where(loginuser.id==id)
    آخرین ویرایش به وسیله saeed7474 : یک شنبه 12 بهمن 1393 در 17:08 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    نه متاسفانه وقتش رو ندارم.
    خروجی دستوری که گفتم رو نگذاشتی، بعد گفتم
    loginuser تعریفش مسخص نیست نه login1.

  9. #9

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    گفتم اسم جدوله
    شما کد انتخاب یه یوزر از دیتابیس رو بگید که مقایسه کنه با یوزر داده شده کافیه

  10. #10

    نقل قول: صفحه لاگین با تورنادو

    درست شد.
    if loginuser.get(loginuser.id == 1).user==user1:

تاپیک های مشابه

  1. سوال: صفحه لاگین مخصوص برای مدیر در پوشه admin ؟
    نوشته شده توسط hofa_7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 10:04 صبح
  2. سوال: یک صفحه لاگین برای چند سایت
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 09:42 صبح
  3. مقاله: 2تا مقاله میخوام اولی به صورت ساده ساخت یک صفحه لاگین رو توضیح بده
    نوشته شده توسط newmusic در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 20:34 عصر
  4. طراحی صفحه لاگین در مونو
    نوشته شده توسط Sasy360 در بخش پروژه Mono
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 19:04 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •