نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

  1. #1

    دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    سلا م من کد ویرایش زیرو مینویسیم ارور میده چه دلیلی داره آخه ممنوم مشیم راهنمایی کنید از ID هم ایراد میگیره

    کد:
    cmd.CommandText = "UPDATE TblRegisterUser SET Name=@Name,LastName=@LastName,ElatMorajee=@ElatMor  ajee,Saat=@Saat,Tarikh=@Tarikh,Tozihat=@Tozihat,Ba  yaniye=@Bayaniye,aghd=@aghd,aroosi=@aroosi,hanaban  dan=@hanabandan,baleboron=@baleboron,patakhti=@pat  akhti WHERE id=@id"
    cmd.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = Label1.Text

    cmd.Parameters.Add("@Name", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtname.Text
    cmd.Parameters.Add("@LastName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtlastname.Text
    cmd.Parameters.Add("@ElatMorajee", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtelatemoraje.Text
    cmd.Parameters.Add("@Saat", SqlDbType.NVarChar, 10).Value = txttime.Text
    cmd.Parameters.Add("@Tarikh", SqlDbType.NVarChar, 20).Value = HM_FarsiCalendar1.Text
    cmd.Parameters.Add("@Tozihat", SqlDbType.NVarChar, 200).Value = txttozihat.Text
    cmd.Parameters.Add("@Bayaniye", SqlDbType.Int).Value = txtprice.Text
    cmd.Parameters.Add("@aghd", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox1.Checked
    cmd.Parameters.Add("@aroosi", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox2.Checked
    cmd.Parameters.Add("@hanabandan", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox3.Checked
    cmd.Parameters.Add("@baleboron", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox4.Checked
    cmd.Parameters.Add("@patakhti", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox5.Checked

    con.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()


    MessageBox.Show("تغییرات جدید اعمال شد")


    con.Close()
    Dgv1.Refresh()



    ارور:


    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    میگه یه جایی id رو دوبار تعریف کردی یا id کلید اصلیه و میخوایی بهش مقدار تکراری بدی ... پیشنهاد من اینه پارامتر ها رو اینطوری تعریف کنی :
    cmd.Parameters.AddWhitValue("@id", Label1.Text);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    سلام وقت بخیر ، دوست عزیز بنظرم متغییر id@ رو توی textbox بنویسی بهتر باشه و به این شکل تبدیلش کنی

    cmd.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value =int.parse(textbox1.Text);



    اگه مشکل برطرف نشد برنامت رو آپ کن ببینم مشکل از کجاست .

  4. #4

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    کدتون داخل حلقه ی تکرار نیست احیاناً؟
    اگر توی حلقه نیست آیا همون بار اول که اجرا میشه خطا میده یا بار دوم؟

  5. #5

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط mojtabamalaekeh مشاهده تاپیک
    کدتون داخل حلقه ی تکرار نیست احیاناً؟
    اگر توی حلقه نیست آیا همون بار اول که اجرا میشه خطا میده یا بار دوم؟
    نه نیست
    بار اول اجرا میشه خطا میده

  6. #6

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    ممنون دوستان ولی تغییراتی رو دادید اعمال کردم تاثیری نداشت

  7. #7

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    سلام
    دوست عزیز فکر میکنم شما cmd رو بصورت پابلیک تعریف کردی و جای دیگه پارامتر Id@ رو تعریف کردی بنابراین این خطا رو میبینی.
    اگر اینطوریه cmd رو داخل همین متد تعریف کن ، در غیر اینصورت قسمت بیشتری از کدت رو اینجا بذار تا مشکل پیدا بشه.



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط piter11 مشاهده تاپیک
    سلا م من کد ویرایش زیرو مینویسیم ارور میده چه دلیلی داره آخه ممنوم مشیم راهنمایی کنید از ID هم ایراد میگیره

    کد:
    cmd.CommandText = "UPDATE TblRegisterUser SET Name=@Name,LastName=@LastName,ElatMorajee=@ElatMor  ajee,Saat=@Saat,Tarikh=@Tarikh,Tozihat=@Tozihat,Ba  yaniye=@Bayaniye,aghd=@aghd,aroosi=@aroosi,hanaban  dan=@hanabandan,baleboron=@baleboron,patakhti=@pat  akhti WHERE id=@id"
    cmd.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = Label1.Text

    cmd.Parameters.Add("@Name", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtname.Text
    cmd.Parameters.Add("@LastName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtlastname.Text
    cmd.Parameters.Add("@ElatMorajee", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txtelatemoraje.Text
    cmd.Parameters.Add("@Saat", SqlDbType.NVarChar, 10).Value = txttime.Text
    cmd.Parameters.Add("@Tarikh", SqlDbType.NVarChar, 20).Value = HM_FarsiCalendar1.Text
    cmd.Parameters.Add("@Tozihat", SqlDbType.NVarChar, 200).Value = txttozihat.Text
    cmd.Parameters.Add("@Bayaniye", SqlDbType.Int).Value = txtprice.Text
    cmd.Parameters.Add("@aghd", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox1.Checked
    cmd.Parameters.Add("@aroosi", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox2.Checked
    cmd.Parameters.Add("@hanabandan", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox3.Checked
    cmd.Parameters.Add("@baleboron", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox4.Checked
    cmd.Parameters.Add("@patakhti", SqlDbType.Bit).Value = CheckBox5.Checked

    con.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()


    MessageBox.Show("تغییرات جدید اعمال شد")


    con.Close()
    Dgv1.Refresh()



    ارور:


    Untitled.jpg

    سلام

    خب دوست عزیزم اول از همه بین برخی پارامترهایی که تعریف کردی فاصله افتاده
    و دوماً شما یبار خط اولی که مربوط به id هست را بزار آخرین خط ببین درست میشه؟
    راسی بنظرم بجای add از addwithvalue اگه اشتباه نکنم استفاده کنی فک کنم بهترباشه

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: دلیل این پیغام خطا در هنگام ویرایش

    دمتون گرم درست شد مشکل اصلیم همون بود که مهندس آشتیانی بود گفتن باید یه آبجکتی از کلاس command می ساختم

تاپیک های مشابه

  1. دلیل این پیغام خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط فؤاد در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 04:41 صبح
  2. سوال: دلیل این پیغام خطا تو کریستال ریپورت چیه؟؟
    نوشته شده توسط llsppaa در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 21:47 عصر
  3. سوال: دلیل این پیغام خطا چی میتونه باشه؟ <authentication mode="Windows"/>
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 11:54 صبح
  4. دلیل این پیغام خطا چی هست؟
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 11:52 صبح
  5. دلیل این پیغام خطا
    نوشته شده توسط مطهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •