نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ویرایش یک قطعه کُد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    ویرایش یک قطعه کُد

    با سلام به اساتید گرامی
    من یه قطعه کد فاکس رو باید ویرایش کنم و از اونجا که هیچ تسلطی رو این زبان برنامه نویسی ندارم ،در صورت امکان شماا ویرایش کنید.
    این کد در حال حاضر چیکار میکنه؟
    ابتدا شماره پرسنلی رو میگیره ،سپس شماره کارت و شماره سفارش بعدش کالاهای مجود در کارت رو میگره و ثبت میکنه همین.
    حالا میخوام یه قسمتش حذف بشه به این صورت که :
    فقط شماره پرسنلی ،کارت و سفارش رو بگیره و ثبت کنه و نیازی به گرفتن کد کالا نباشه متشکرم

    DO CASE
    CASE r_flag=1
    SELECT person
    GOTO TOP
    LOCATE FOR ALLTRIM(per_code)=ALLTRIM(this.value)
    IF FOUND()
    per_c = ALLTRIM(this.value)
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'+' کاربر فعلي='+ALLTRIM(per_name)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره کارت موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 2
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد پرسنلي معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=2
    SELECT no FROM "&ctrl_dbf" WHERE no=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR c_aut
    IF EMPTY(no)=.F.
    ct_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label1.caption = 'کارت کنترل '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره سفارش موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 3
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره کارت کنترل معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=3
    SELECT ORDER FROM "&ctrl_dbf" WHERE ORDER=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR o_aut
    IF EMPTY(order)=.F.
    or_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label3.caption = 'سفارش '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکدهاي کالاي موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 4
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره سفارش معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=4
    IF EMPTY(this.value)=.F.
    SELECT * FROM "&itm_dbf" WHERE code_i=THIS.VALUE INTO CURSOR it_aut
    IF EMPTY(code_i)=.F.
    thisform.label2.caption = ALLTRIM(name_i)
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    date_1 = DTOC(DATE())
    date_2 = '13 / / '
    DO Date-1 WITH date_1, date_2, .T.
    IF thisform.optiongroup1.option1.value=1
    st_t = 1
    ELSE
    st_t = 2
    ENDIF
    SELECT st FROM '&prg_dbf' WHERE ct_no= ct_no_r_t AND or_no=or_no_r_t AND k_code=THIS.VALUE AND s_code=mashin_c ORDER BY DATE,TIME INTO CURSOR st_pos
    GOTO BOTTOM
    IF EMPTY(st)=.F.
    DO CASE
    CASE (st=1 .AND. st_t=1)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت شروع کار ميباشد لطفا وضعيت پايان اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    CASE (st=1 .AND. st_t=2)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=1)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=2)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت پايان کار ميباشد لطفا وضعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDCASE
    ELSE
    IF st_t=1
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('موقعيت شروع قبلا جهت اين ايستگاه ثبت نگرديده لطفا ابتدا موقعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ENDIF
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد کالا معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ELSE
    IF thisform.label2.caption=''
    MESSAGEBOX('پايان عمليات اين کارت بدون ثبت اطلاعات', 48)
    ELSE
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 2 'پايان عمليات ثبت اين کارت'
    ENDIF
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    ENDCASE
    DO CASE
    CASE r_flag=1
    SELECT person
    GOTO TOP
    LOCATE FOR ALLTRIM(per_code)=ALLTRIM(this.value)
    IF FOUND()
    per_c = ALLTRIM(this.value)
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'+' کاربر فعلي='+ALLTRIM(per_name)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره کارت موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 2
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد پرسنلي معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=2
    SELECT no FROM "&ctrl_dbf" WHERE no=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR c_aut
    IF EMPTY(no)=.F.
    ct_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label1.caption = 'کارت کنترل '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره سفارش موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 3
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره کارت کنترل معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=3
    SELECT ORDER FROM "&ctrl_dbf" WHERE ORDER=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR o_aut
    IF EMPTY(order)=.F.
    or_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label3.caption = 'سفارش '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکدهاي کالاي موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 4
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره سفارش معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=4
    IF EMPTY(this.value)=.F.
    SELECT * FROM "&itm_dbf" WHERE code_i=THIS.VALUE INTO CURSOR it_aut
    IF EMPTY(code_i)=.F.
    thisform.label2.caption = ALLTRIM(name_i)
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    date_1 = DTOC(DATE())
    date_2 = '13 / / '
    DO Date-1 WITH date_1, date_2, .T.
    IF thisform.optiongroup1.option1.value=1
    st_t = 1
    ELSE
    st_t = 2
    ENDIF
    SELECT st FROM '&prg_dbf' WHERE ct_no= ct_no_r_t AND or_no=or_no_r_t AND k_code=THIS.VALUE AND s_code=mashin_c ORDER BY DATE,TIME INTO CURSOR st_pos
    GOTO BOTTOM
    IF EMPTY(st)=.F.
    DO CASE
    CASE (st=1 .AND. st_t=1)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت شروع کار ميباشد لطفا وضعيت پايان اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    CASE (st=1 .AND. st_t=2)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=1)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=2)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت پايان کار ميباشد لطفا وضعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDCASE
    ELSE
    IF st_t=1
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('موقعيت شروع قبلا جهت اين ايستگاه ثبت نگرديده لطفا ابتدا موقعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ENDIF
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد کالا معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ELSE
    IF thisform.label2.caption=''
    MESSAGEBOX('پايان عمليات اين کارت بدون ثبت اطلاعات', 48)
    ELSE
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 2 'پايان عمليات ثبت اين کارت'
    ENDIF
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    ENDCASE
    DO CASE
    CASE r_flag=1
    SELECT person
    GOTO TOP
    LOCATE FOR ALLTRIM(per_code)=ALLTRIM(this.value)
    IF FOUND()
    per_c = ALLTRIM(this.value)
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'+' کاربر فعلي='+ALLTRIM(per_name)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره کارت موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 2
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد پرسنلي معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=2
    SELECT no FROM "&ctrl_dbf" WHERE no=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR c_aut
    IF EMPTY(no)=.F.
    ct_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label1.caption = 'کارت کنترل '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکد شماره سفارش موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 3
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره کارت کنترل معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=3
    SELECT ORDER FROM "&ctrl_dbf" WHERE ORDER=VAL(THIS.VALUE) INTO CURSOR o_aut
    IF EMPTY(order)=.F.
    or_no_r_t = VAL(this.value)
    thisform.label3.caption = 'سفارش '+ALLTRIM(this.value)
    this.value = ''
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'لطفا بارکدهاي کالاي موجود بر روي کارت کنترل را با دستگاه بارکد خوان بخوانيد'
    r_flag = 4
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('شماره سفارش معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    CASE r_flag=4
    IF EMPTY(this.value)=.F.
    SELECT * FROM "&itm_dbf" WHERE code_i=THIS.VALUE INTO CURSOR it_aut
    IF EMPTY(code_i)=.F.
    thisform.label2.caption = ALLTRIM(name_i)
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    date_1 = DTOC(DATE())
    date_2 = '13 / / '
    DO Date-1 WITH date_1, date_2, .T.
    IF thisform.optiongroup1.option1.value=1
    st_t = 1
    ELSE
    st_t = 2
    ENDIF
    SELECT st FROM '&prg_dbf' WHERE ct_no= ct_no_r_t AND or_no=or_no_r_t AND k_code=THIS.VALUE AND s_code=mashin_c ORDER BY DATE,TIME INTO CURSOR st_pos
    GOTO BOTTOM
    IF EMPTY(st)=.F.
    DO CASE
    CASE (st=1 .AND. st_t=1)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت شروع کار ميباشد لطفا وضعيت پايان اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    CASE (st=1 .AND. st_t=2)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=1)
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st,r es,COMM) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t,THISFORM.combo1.VALUE,THISFORM.tex t2.VALUE)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    CASE (st=2 .AND. st_t=2)
    MESSAGEBOX('موقعيت قبلي اين ايستگاه وضعيت پايان کار ميباشد لطفا وضعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDCASE
    ELSE
    IF st_t=1
    INSERT INTO "&prg_dbf" (ct_no,or_no,k_code,s_code,per_code,DATE,TIME,st) VALUES (ct_no_r_t,or_no_r_t,THIS.VALUE,mashin_c,per_c,dat e_2,TIME(),st_t)
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 1 'موقعيت کارت ثبت گرديد'
    this.value = ''
    SET BELL TO 'C:\WINDOWS\media\chimes.WAV'
    ?? CHR(7)
    ELSE
    MESSAGEBOX('موقعيت شروع قبلا جهت اين ايستگاه ثبت نگرديده لطفا ابتدا موقعيت شروع اين ايستگاه را ثبت فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ENDIF
    ELSE
    MESSAGEBOX('کد کالا معتبر نميباشد لطفا دوباره سعي فرمائيد', 16)
    ENDIF
    ELSE
    IF thisform.label2.caption=''
    MESSAGEBOX('پايان عمليات اين کارت بدون ثبت اطلاعات', 48)
    ELSE
    WAIT WINDOW NOWAIT TIMEOUT 2 'پايان عمليات ثبت اين کارت'
    ENDIF
    thisform.label1.caption = ''
    thisform.label2.caption = ''
    thisform.label3.caption = ''
    thisform.caption = 'رهگيري کارت کنترل'
    r_flag = 0
    per_c = SPACE(10)
    ct_no_r_t = 0
    or_no_r_t = 0
    mashin_c = SPACE(10)
    mashin_n = SPACE(20)
    thisform.text1.visible = .F.
    thisform.shape1.visible = .F.
    thisform.text1.value = ''
    thisform.text2.value = ''
    thisform.combo1.value = 0
    ENDIF
    ENDCASE

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    اساتید گرامی درسته این کد یه خورده طولانی هستش ولی 4 تا فلگ هست و اون قسمتی که باید تغییر کنه تو فلگ 3 هست به احتمال زیاد ممنون از بطف همه

  3. #3

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    اساتید گرامی درسته این کد یه خورده طولانی هستش ولی 4 تا فلگ هست و اون قسمتی که باید تغییر کنه تو فلگ 3 هست به احتمال زیاد ممنون از بطف همه
    از IF تا ENDIF بخش مورد نظرتون رو حذف کنید. اما جای دیگه اینها فراخوانی میشن نه در این قسمت کد به گمانم. اما باید مشکلتون حل بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_m مشاهده تاپیک
    از IF تا ENDIF بخش مورد نظرتون رو حذف کنید. اما جای دیگه اینها فراخوانی میشن نه در این قسمت کد به گمانم. اما باید مشکلتون حل بشه.
    جناب hamed_m مرسی از پاسختون این کاری که فرمودین انجام دادم برنامه بدون خطا کار میکنه ولی تو دیتابیس ذخیره نمیشه!!!

  5. #5

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    جناب hamed_m مرسی از پاسختون این کاری که فرمودین انجام دادم برنامه بدون خطا کار میکنه ولی تو دیتابیس ذخیره نمیشه!!!
    گمانم بانکتون تریگری داشته باشه که داده های ناکامل رو قبول نکنه یا برنامه جای دیگه ای این مقادیر رو چک میکنه. باید با حذف اون قسمت کد حل میشد اما بنظرم مشکل از جای دیگه است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    کل کد همونه که فرستادم و تریگر هم نداره اون فلگ 3 رو کلاً برداشتم و برنامه کار میکنه ولی ثبت نمیشه
    هرچی بلد بودم انجا دادم ولی نشد امیدوارم بچه های دیگه بیان کمک

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    مدیران محترم تالار کسی میتونه یه کمک کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    سلام
    اگه بتونی فایلهای لازم برا ی اجرای برنامت رو کامل اینجا بذاری فکر کنم بتونم کمکت کنم!البته جداول مورد نظر رو فقط چند تا رکورد برا تست باشه کافیه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    مربوط به فلگ 3 نیست اگه فلگ 3 حذف بشه متغیر r_flag برابر 4 نمیشه و در case بعدی چون شرط برقرار نیست برنامه به خط بعد از endcase میره و چیزی ثبت نمیشه.با یک بررسی کوتاه:
    خطوط 86-87-88-132-133-134-135-156 رو حذف کن به احتمال زیاد درسته!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    نقل قول نوشته شده توسط gh_khajehzade مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه بتونی فایلهای لازم برا ی اجرای برنامت رو کامل اینجا بذاری فکر کنم بتونم کمکت کنم!البته جداول مورد نظر رو فقط چند تا رکورد برا تست باشه کافیه.
    سلام مرسی از جوابتون من اون کدهایی رو که گفتین حذف نکردم فایلهای رو که خواستین فرستادم امیدوارم بتونید اجراش کنید و مشکل حل بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    متاسفانه اجرا نمیشه چون فایلهات کامل نیست.بعلاوه به علت نبود بعضی فونتها در سیستم من captionهیچیک از کنترلهای command button
    دیده نمیشه!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    سلام
    فونت ها رو براتون فرستادم این یه بخشی از برنامه هستش البته به تنهایی اجرا نمیشه ولی فرم کامل هستش و کدها رو میتونید ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    در ضمن اون صفحه ای که میبینید اصلاً کپشن نداره و بستگی به ایستگاه های داره که تعریف میشن همه کدها تو رویدادهای تکس باکس نوشته شده

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ویرایش یک قطعه کُد

    متاسفانه اجرا نمیشه . چرا همون حذفها رو انجام نمیدی؟ فکر کنم اینطوری بهتر نتیجه بگیری.

تاپیک های مشابه

  1. ocx واسه ویرایش فایهای DOC
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 14:35 عصر
  2. نام فیلد در dbgrid قبل از ویرایش رکورد
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •