نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    سلام
    من یک کلاس دارم و در یکی از متدهای این کلاسم میخوام یک دیتابیس Update کنم برنامه هیچ Error نمیده ولی نمیدونم چرا هیچ تغییری هم در پایگاه داده من صورت نمیگیره.
    درتاپیک ها جستجو کردم ولی جوابی برای مشکل من نبود
    میشه لطفا راهنماییم کنید.
            public void Update_Database(string ImgName,int NumBox)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionString);
    string query = "update [Table] set NumBox=@NumBox where Imgname=@Imgname";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@NumBox", NumBox);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Imgname", ImgName);

    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    سلام فکر کنم مشکل من رو داری احتمالا دیتابیست وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی یه دونه ازش کپی میشه و اطلاعات روی اون دیتابیس کپی شده ذخیره میشه فایل بانکت تو پروژه هستش درون Solustion؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط sayvan مشاهده تاپیک
    سلام فکر کنم مشکل من رو داری احتمالا دیتابیست وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی یه دونه ازش کپی میشه و اطلاعات روی اون دیتابیس کپی شده ذخیره میشه فایل بانکت تو پروژه هستش درون Solustion؟
    بله فایل بانک داخل Solution هست میشه بگین راه حلش چیه
    منو کلافه کرده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط Gharzi مشاهده تاپیک
    بله فایل بانک داخل Solution هست میشه بگین راه حلش چیه منو کلافه کرده
    روی بانکت راست کلیک کن و گزینه Properties رو بزن تا پنجره خصوصیات باز بشه دومین گزینه که اسمش Copy to Output Directory رو برابر با Do not copy ست کن امیدوارم که مشکلت حل شه من خودم چند روزی دنبال حل این مشکل بودم

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط sayvan مشاهده تاپیک
    روی بانکت راست کلیک کن و گزینه Properties رو بزن تا پنجره خصوصیات باز بشه دومین گزینه که اسمش Copy to Output Directory رو برابر با Do not copy ست کن امیدوارم که مشکلت حل شه من خودم چند روزی دنبال حل این مشکل بودم
    با تشکر ویژه از شما دوست عزیز
    باید بگم تغییرات رو اعمال کردم ولی این error رو میده
    شما هم این error رو داشتین؟

    Problem generating manifest. The process cannot access the file 'XXX\Database1.mdf' because it is being used by another process.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی و اپدیت در پایگاه داده

    دوست عزیز
    تشکر خیلی کمک کرد من مقدار Properties>>Copy to Output Directory رو برابر Copy if newer قراردادم مشکل حل شد.
    البته قبلش از بانکم یه بکاپ گرفتم وتمام بانک رو از Solution پاک کردم.
    سلام فکر کنم مشکل من رو داری احتمالا دیتابیست وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی یه دونه ازش کپی میشه و اطلاعات روی اون دیتابیس کپی شده ذخیره میشه
    فکر میکنم از همون بود .
    خیلی متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره کرن نام تصویر در پایگاه داده
    نوشته شده توسط syasamboo3 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 09:13 صبح
  2. سوال: مشکل در ذخیره سازی داده ها در پایگاه داده sql server
    نوشته شده توسط JustAcMilan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1392, 21:25 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 00:32 صبح
  4. مشکل با ذخیره سازی فایل xml
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 10:04 صبح
  5. مشکل در ذخیره سازی داده ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •