نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آی دی کالر در سی شارپ

  1. #1

    آی دی کالر در سی شارپ

    سلام خسته نباشید
    یه نرم افزار دارم مینویسم که تاکسی تلفنیه
    میخوام به ای دی کالر وصلش کنم
    ینی مشتری زنگ میزنه شمارشو ذخیره کنه داخل دیتا بیس
    دیتابیسم اکسس

    اول اینکه اصلا میشه؟
    دوم اینکه ی راهنمایی بکنید که از کجا شرو کنم
    هزار مدل سورسم دیدم خوب نیس.

  2. #2

    نقل قول: آی دی کالر در سی شارپ

    فقط این به فکرم میرسه که از خروجی مودم که تلفن هم بهش وصله استفاده کنی
    منظورم همون توابع api هستش
    آخرین ویرایش به وسیله behzadamin12 : جمعه 17 بهمن 1393 در 22:09 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 3
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 11:33 صبح
  2. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 2
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 01:41 صبح
  3. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 1
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 19:18 عصر
  4. تغییر دقت صفحه ی نمایش در سی شارپ
    نوشته شده توسط miladpd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 03:00 صبح
  5. تبدیل کدها از زبانهای دیگر به سی شارپ
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 00:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •