نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    سلام به همه ...
    ------------------
    توی جدول کالا و فروش چیکار کنم که اگه مقدار فیلد تعداد کالا 0 شد ، دیگه فاکتور صادر نشه ... مثلا پیغام بده؟
    .
    .
    .
    میشه با reader مقدار رو خوند و اگر برابر صفر نبود دستورات اجرا در غیر اینصورت پیغام بده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    فاکتور صادر نشه؟! وقتی که موجودی یه کالا تموم میشه باید اصلاً موقع انتخاب کالا اخطار داده بشه نه موقع صدور فاکتور. که دیگه توی فاکتور نیاد. من نظرم اینه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    ممنون ...
    این که شما گفتین بهتره !
    چجوری پیادش کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    بستگی به روشی داره که شما واسه انتخاب کالا در نظر میگیرید. برای مثال می تونید یه فرم بسازید که شامل همه کالاهای موجود در انبار باشه و موقع اضافه کردن کالا وارد اون فرم بشید و کالای موردنظرتون رو انتخاب کنید. اینجا می تونید یه کوئری بنویسید که اگه موجودی انبار صفر بوده یه اخطار بده که همچین کالایی در انبار موجود نیست و نمیشه انتخابش کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    سلام آقا سجاد ...
    تو فرم فروش یه کومبوباکس گذاشتم که کالاها رو نشون میده !

    این کد :

    private void bindCombo()        {
    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=AnbarDB;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select DISTINCT Kala from TKala", con);
    DataSet table = new DataSet();
    da.Fill(table, "A");
    comboBox1.DataSource = table.Tables["A"].DefaultView;
    comboBox1.DisplayMember = "Kala";
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عدم خواندن اطلاعات از جدول کالا", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    }
    }


    تو اون کوئری نمیدونم چی بنویسم که اگه تعدا صفر بود اصلا توی کمبوباکس ، نام کالا رو نشون نده !؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: پیغام در صورت صفر بودن مقدار یک سلول از یک رکورد جدول

    واسه پر کردن کمبوباکس از این قطعه کد استفاده کن:

                SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=AnbarDB;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select * from TKala", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "Kala";
    comboBox1.ValueMember = "ID";
    comboBox1.SelectedIndex = 0;


    موقع انتخاب کالا از توی کمبوباکس یا موقع ثبت بیا چک کن ببین موجودی کالا چقدره. هم می تونی توی رویداد SelectedIndexChanged از کمبوباکس بنویسی هم موقع ثبت اطلاعات:

                int ID = Convert.ToInt32(comboBox1.SelectedValue);
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=AnbarDB;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Select Tedad from TKala where ID = " + ID, con);
    con.Open();
    if (Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar()) == 0)
    {
    MessageBox.Show("این کالا در انبار موجود نمی باشد");
    }
    else
    //دستورات مورد نیاز در صورت موجود بودن کالا

تاپیک های مشابه

  1. حذف شدن اعشار یک عدد در صورت صفر بودن اعشار
    نوشته شده توسط spheresky در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 13:08 عصر
  2. سوال: نمایش پیغام در صورت نول بودن مقادیر وارد شده در فرم
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 09:52 صبح
  3. پیغام در صورت مساوی بودن یا مساون نبودن مقدار
    نوشته شده توسط c4soft در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 22:07 عصر
  4. مشکل محاسبه SUM در صورت صفر بودن مقدار
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 13:33 عصر
  5. مشکل محاسبه SUM در صورت صفر بودن مقدار
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 13:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •