نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نوع داده ها در ديتابيس

  1. #1

    نوع داده ها در ديتابيس

    سلام...
    ميخاستم ببينم وقتي از دستور زير استفاده مي كنيم (database نام جدول هستش)
    item=database.filter.object(name="ali)"
    نوع item چيه؟ (ليست هستش يا تاپله؟)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    سلام...
    ميخاستم ببينم وقتي از دستور زير استفاده مي كنيم (database نام جدول هستش)
    item=database.filter.object(name="ali)"
    نوع item چيه؟ (ليست هستش يا تاپله؟)
    با دستور پایین میتونی بفهمی تایپش چیه:
    print type(item)

  3. #3

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    توي admin يه تكست دارم .ميشه داخلش لينك بذارم؟ كد html امتحان كردم نشد.

  4. #4

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    با دستور پایین میتونی بفهمی تایپش چیه:
    print type(item)

    تايپش رو نميشه گرفت.ارور ميده.
    يه چندتا اسم توي ديتابيس دارم كه توشون تكراري هم هست.ميخام وقتي كه اسم هارو از ديتابيس واكشي ميكنم وبراي تمپليت ميفرستم از هر اسمي فقط يه دونه ارسال بشه و تكراري ها نرن.چارش چيه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    دوست عزیز نه توضیح دادی چه فریم ورکی استفاده میکنی و نه چه orm ی کدت رو هم یک خط گذاشتی !

  6. #6

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    2رود... django.....
    تا يه جاييشو رفتم .الان كد روبرو رو دارم e_r=mymodel.objects.none() كه خالي هست.
    حالا ميخام بدونم چطوري بايد بهش آبجكت اضافه كنم؟ (البته با حلقه for ميخام چندتا آبجكت اضافه كنم)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    منظورم از کد کامل اینه که کل کدت اون ویو رو بزار. در هر صورت اگه فقط میخوای یونیک باشه کوئریت باید از distinct استفاده کنی

    https://docs.djangoproject.com/en/1....rySet.distinct

  8. #8

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    def searcher(request):
    try:
    if request.method=="POST":
    s=request.POST['se'].lower()
    a=[]
    items=data.objects.filter(country=s)
    for i in items:
    a.append(i.city)
    w=list(set(a))
    em=data.objects.none()
    for j in w:
    em = em|data.objects.filter(city=j)[0:1]


    return render(request,"result.html",{'item':items,'co':s, 'set':em})
    except:
    return render(request,"country_list.html")

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    خب الان مشکل چیه؟ مگه نمیخواستی یونیک برگردونه؟ از distinct استفاده کردی؟

  10. #10

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    توي حلقه for چيزي به em اضافه نميكنه و em رو خالي ارسال ميكنه.چجوري اون آبجكتايي كه توي حلقه for با فيلتر ميگيرمشون رو به em اضافه كنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: نوع داده ها در ديتابيس

    گفتم که اصلا نیاز به این for loop هایی که نوشتی نیست فقط کافیه distinct بگیری همین!
    data.objects.filter(country=s).distinct('city')



تاپیک های مشابه

  1. نوع داده ای timestamp
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 10:01 صبح
  2. نوع داده AutoNumber
    نوشته شده توسط S.A در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 11:03 صبح
  3. نوع داده ای smalldatetime و مشکل تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 19:32 عصر
  4. نوع داده جدید در sql
    نوشته شده توسط a_pirhayati در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 12:45 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •