نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

  1. #1

    Question ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

    سلام
    کسی از دوستان هست که بدونه چجوری باید این کار رو انجام داد؟
    من الان برای مثال شبکه 3 رو توی برنامم استریم میکنم ، حالا چجوری به کاربر امکان ضبط کردنش رو بدم ، هرچی بلدید و به فکرتون میرسه بگید
    Thanks in Advance





  2. #2

    نقل قول: ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

    اگه از اینترنت دارید دریافت می کنید از طریق دانلود این کار رو انجام بدید.

  3. #3

    نقل قول: ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

    کدی در این زمینه دیدید؟

  4. #4

    نقل قول: ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

    نقل قول نوشته شده توسط leon7394 مشاهده تاپیک
    کدی در این زمینه دیدید؟
    از کد موجود در سایت زیر استفاده کن.

    http://stackoverflow.com/questions/7...ver-in-android

    در خط زیر mp3 رو به mp4 تغییر بده
    OutputStream output =newFileOutputStream("/sdcard/somewhere/nameofthefile.mp3");



    به این صورت داخل یه Button و یا ... ازش استفاده کن: ; new DownloadFile.execute

    مقدار url همون آدرسی است که ویدیو از آن نمایش داده می شود.

  5. #5

    نقل قول: ضبط تلویزیون(Record Live Stream)

    خیلی ممنون از توجه شما
    ولی این کد کل یک فایل رو از روی سرور دانلود میکنه درصورتی که من میخوام به کاربر این امکان رو بدم که پخش زنده که دائم جریان داره رو ، هر قسمتی که خواست شروع به ضبط کنه تا هرجاییش که خواست

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: سرور های RTMP و Live Stream
    نوشته شده توسط mohammadhosin در بخش PHP
    پاسخ: 26
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1396, 16:54 عصر
  2. دانلود فایل های LIVE STREAM
    نوشته شده توسط RAZI KHANUM در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1392, 15:03 عصر
  3. آیا اتوکد قابلیت ضبط ماکرو دارد ؟ AutoCad VBA Macro Record
    نوشته شده توسط AmirPasha_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 16:08 عصر
  4. خبر: معرفی "MythTV" : نرم افزار رایگان ضبط تصاویر تلویزیون و ویدئو برای لینوکس
    نوشته شده توسط aebrs@yahoo.com در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 آبان 1389, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •