نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

  1. #1

    مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    با سلام و خسته نباشید

    بنده وقتی میخوام نظر رو در بخش کامنت بلاگفا ارسال کنم کد امنیتی لود نمیشه

    هر کاری میکنم تو صفحه برنامه کد امنیتی لود نمیشه


    لطفا پاسخ بدید که دوستان دیگر هم استفاده کنند

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    قبلا دیده بودم تو سایت خودمون:


    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    قبلا دیده بودم تو سایت خودمون:


    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"

    متاسفانه وقتی از این کد استفاده میکنم صفحه نظرات بسته میشه و وارد این پیج میشه

    This program cannot display the webpage


    لطفا خودتون هم چک کنید روی وی بی متوجه میشید

    http://pggame.blogfa.com/comments/?b...timezone=12600






  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    نقل قول نوشته شده توسط hackershz مشاهده تاپیک



    متاسفانه وقتی از این کد استفاده میکنم صفحه نظرات بسته میشه و وارد این پیج میشه

    This program cannot display the webpage


    لطفا خودتون هم چک کنید روی وی بی متوجه میشید

    http://pggame.blogfa.com/comments/?b...timezone=12600


    سلام

    نمیدونم مشکل از چیه ولی باید اینطوری بنویسید تا درست کار کنه:


    اینجوری:
    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"




    نه اینجوری:
    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    سلام

    نمیدونم مشکل از چیه ولی باید اینطوری بنویسید تا درست کار کنه:


    اینجوری:
    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"




    نه اینجوری:
    Webbrowser1.Navigate "javascript:showcaptcha();"

    با سلام

    دست شما درد نکنه
    آخرین ویرایش به وسیله hackershz : یک شنبه 19 بهمن 1393 در 19:37 عصر دلیل: حل شد

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    اگه سرعت اینترنتتون کم باشه باید کاری کنین دو سه ثانیه بعد از اینکه صفحه لود شد کپچا لود بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: مشکل در ارسال کامنت بلاگفا

    سلام شرمنده بابت بالا آوردن این تایپیک قدیمی واسه این کد من چیکار کنم نوشته


    var showCaptcha = function(){
    if(c_$('body').value.length>5){
    c_$("imageCodeWrapper").style.display="";
    }
    }


    دستور داده اگه 5 کارکتر درج شد بعدش کپچا نمایش داده بشه میثم جان راه حل این چیه ؟

    واسه م ی ه ن ب ل اگ هستش

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال پارامتر
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 17:17 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر
  3. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر
  4. مشکل در ارسال form توسط ایمیل
    نوشته شده توسط Doctor Sinohe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 23:42 عصر
  5. مشکل در ارسال نامه
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1382, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •