نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست آوردن آی پی عمومی در سی شارپ & ساخت فایل اجرایی با برنامه ساخته شده توسط سی شارپ

  1. #1

    Question به دست آوردن آی پی عمومی در سی شارپ & ساخت فایل اجرایی با برنامه ساخته شده توسط سی شارپ

    عنوان: به دست آوردن آی پی عمومی در سی شارپ & ساخت فایل اجرایی با برنامه ساخته شده توسط سی شارپ

    سلام. ببخشید من دو تا سؤال دارم
    1.چطوری می شه با سی شارپ آی پی عمومی (public ip) رو بدست آورد؟
    چون همه جا در مورد آی پی محلی (local ip) مطلب نوشته شده و منظورم از آی پی عمومی همونیه که وقتی تو گوگل سرچ کنیم "ip address" میاد.

    2. ...........
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 20 بهمن 1393 در 00:59 صبح دلیل: قوانین سایت را مطالعه فرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: به دست آوردن آی پی عمومی در سی شارپ & ساخت فایل اجرایی با برنامه ساخته شده توسط سی شارپ

    میتونید از همین سایت هایی که ای پی رو نشون میدن استفاده کنید و ای پی رو از سورس صفحه بخونید.(یه جستجو تو همین سایت بکنید تا با کلیت کار آشنا بشید بعد اگر مشکلی پیدا کردید بگید.)
    HttpWebRequest/Response - WebClient احتمالا به RegEx هم نیاز پیدا کنید (میشه بدون اون هم نوشت ولی با وجودش دقت و راحتی توام اند.)

    تایپیک های شما کاملا گویای کاری که میخوایید بکنید هست ولی راه اشتباهی رو میرید از این کارا کسی به جای نرسیده.(هر چند کاملا قبول دارم خیلی حال میده)
    اگر به اینطور مباحث علاقه دارید جای وقت هدر دادن برید کار با سیستم عامل بکترک رو یاد بگیرید بهتر هست.
    اگر هم به نظرتون خیلی فاز داره حداقل برنامه رو با زبان native بنویسید اسمبلی , C++‎ , Delphi 7. (حجم فایل ایجاد شده توسط نسخه های XE دلفی کمی زیاد شده!)
    متوجه باشید که حتی اگر برنامه رو تحت دانت 2 بنویسید حداقل سیستم مورد نیاز ویستا به بعد هست که طیف گسترده ای از کاربران رو پوشش نمیده.(xp هنوز خیلی طرفدار داره)

    حیانا اگر اشتباه کرده باشم (؟) ببخشید.

تاپیک های مشابه

  1. طریقه آوردن یک فایل اجرایی درون برنامه
    نوشته شده توسط حسین شهریاری در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 12:25 عصر
  2. به دست آوردن IP ی ISP یی که به او connect شدیم
    نوشته شده توسط sajjad_rpg در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:04 عصر
  3. به دست آوردن مسیر جاری
    نوشته شده توسط ghaum در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1383, 13:33 عصر
  4. به دست آوردن مسیر جاری
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 07:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •