نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از رویداد cellendedit

  1. #1

    استفاده از رویداد cellendedit

    من می خوام با ردن دکمه ویرایش بعد از اینکه تغییرات در دیتا بیس اعمال شد در گریدویو فرم هم ایجاد شه همزمان جستجو کردم گفتن از رویداد cellendedite استفاده کن ولی طرز استفادشو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: استفاده از رویداد cellendedit

    نقل قول نوشته شده توسط piter11 مشاهده تاپیک
    من می خوام با ردن دکمه ویرایش بعد از اینکه تغییرات در دیتا بیس اعمال شد در گریدویو فرم هم ایجاد شه همزمان جستجو کردم گفتن از رویداد cellendedite استفاده کن ولی طرز استفادشو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام وقت بخیر ، دوست من ببین درست متوجه شدم ، شما میخواید وقتی رکوردی رو ویرایش کردی همزمان اون رو توی دیتا گرید ببینی درسته ؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از رویداد cellendedit

    بله دقیقا میخوام ببنیم همون لحظه تغیراتو در گرید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: استفاده از رویداد cellendedit

    ببین شما توی دکمه ای که برای ویرایش قرار دادید داخلش بعد از دستورات مربوط به ویرایش ( دیگه نمینویسم با فرض اینکه شما دستور Update رو بلدی ) اینو بنویس

     


    string q = "select * from نام جدول";
    DataTable dj = new DataTable();
    SqlConnection cn = new SqlConnection(cn);
    cn.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(q, cn);
    da.Fill(dt);


    dataGridView1.Rows.Clear();
    for (int i = 0; i < dj.Rows.Count; i++)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(dj.Rows[i][0], dj.Rows[i][1], dj.Rows[i][2], dj.Rows[i][4], dj.Rows[i][5]);
    }
    cn.close();




    به dj.Rows[i][0] و ... دقت کن منظورم توی این حلقه اینه که به تعداد ستون های جدولتون ( که همیشه از صفر شروع میشه) هست حالا بسته به تعداد ستون های جدولت تغییرش بده
    اگه درست عمل کنی انشا... مشلی پیش نمیاد اگه باز نشد برنامه رو بفرست درستش کنم .

  5. #5

    نقل قول: استفاده از رویداد cellendedit

    من معولا یک تابع جدا برای پر کردن دیتا گرید ویو دارم اینجوری اون کلاس clsOtherQuery یک تابع داخلش داره که خروجیش دیتاتیبل هست و اون داده های مورد نظر من رو بر میگردونه

    public void FillDataGridView()
    {
    objDataTable = new DataTable();
    objDataTable = clsOtherQuery.FillfrmSupplier();
    dataGridview.DataSource = objDataTable;
    }

    حالا تنها کاری میکنم اینه که توی دکمه آپدیت بعد از اینکه آپ دیت انجام شد این تابع رو دوباره فراخوانی میکنم تا رکوردا بروز بشن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: استفاده از رویداد cellendedit

    خب ساده شد
    ابتدا دیتا گرید را خالی کن (dataGridView1.Rows.Clear) و سپس کلاس مربوطه را برای پر کردن دیتاگرید صدا کن

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از رویداد OnItemCreated در Repeater
    نوشته شده توسط persianboy62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 17:36 عصر
  2. سوال: چگونگی استفاده از رویداد keypress بوسیله دکمه enter
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 21:08 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 15:39 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 10:03 صبح
  5. فیلتر کردن یک ADOQuery با استفاده از رویداد ONChange
    نوشته شده توسط داوود در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 03:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •