نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ی گرفتن ورودی در php (حل شد)

  1. #1

    Question نحوه ی گرفتن ورودی در php (حل شد)

    سلام
    چطوری میتونم توی php با استفاده از یک text box توی صفحه وب یک ورودی مثلا یه عدد بگیرم بعد اون عدد رو به یک متغییر نصبت بدم تا با اون عدد بتونم کار کنم؟
    کدش رو لطف مکنید با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ی گرفتن ورودی در php


    <form action="check.php" method="post">
    <input type="text" name="number" id="number" placeholder="عدد شما"/>
    <input type="submit" name="submit_contact" value="ارسال"/>
    </form>

    این یه فرم اینو ارسال میکینی به یه صفحه دیگه check.php
    خوب صفحه بعد اطلاعات رو بگیر
    $num=$_POST['number']

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار martoor
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    سن
    30
    پست
    86

    نقل قول: نحوه ی گرفتن ورودی در php

    باید اول تکست باکست رو توی یک فرم قرار بدی:

    <form method="post" action="test.php">
    <input type="text" name="number">
    <input type="submit" value="send">
    </form>


    الان فرم html بالا محتوای number رو با متد post به صفحه test.php ارسال می کنه.

    حالا توی فایل test.php با کد زیر می تونی بهش دسترسی پیدا کنی :


    $number = intval( $_POST['number'] );


    تابع intval هم برای امن کردن ورودی مورد استفاده قرار می گیره، اگه کاربر بجای عدد چیز دیگه ای وارد کنه اونو به یه مقدار صحیح تبدیل می کنه و جلوی خطاهایی از قبیل SQL injection رو می گیره برای امن کردن رشته ها هم از تابع stripslashes استفاده کن.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ی گرفتن ورودی در php

    با تشکر از همه دوستان خیلی عالی بود

  5. #5

    نقل قول: نحوه ی گرفتن ورودی در php (حل شد)

    سلام من میخوام یه کد محاسبه مساحت بنویسم. روش‌هایی که گفتید رو هم انجام دادم ولی وقتی دکمه ثبت رو میزنم، خطای:
    Notice: Undefined index: length و Notice: Undefined index: width
    رو میده.


    کدهای HTML
    <formaction="../php/areaComputing.php"method="$_GET"id="theForm">
    <labelfor="length">Enter the length value: </label>
    <inputtype="number"id="length"name="length"class="length"><br>
    <labelfor="width">Enter the width value: </label>
    <inputtype="number"id="width"name="width"class="width"><br>
    <inputtype="submit"id="submit"value="SUBMIT">
    </form>






    کدهای PHP

    <?php
    $length = intval($_GET['length']);
    $width = intval($_GET['width']);
    echo"area is: ". ($length * $width);

    //for check the execuation of values:
    if(isset($_GET['width']) && isset($_GET['length'])){
    echo"yes there is.";
    }else
    echo"not exist!"
    ?>



    خروجی اون if که برای بررسی وجود داشتن یا نداشتن کد زدم هم not exist هست!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی گرفتن ورودی از یک صفحه ی php با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط lost_z در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1393, 01:49 صبح
  2. سوال: نحوه خروجی گرفتن axel از دیتابیس با php
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 18:50 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 07:52 صبح
  4. گرفتن ورودی در Java
    نوشته شده توسط mjafari در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 00:34 صبح
  5. سوال: نحوه ی گرفتن ورودی از کیبرد
    نوشته شده توسط parsa lotfy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 15:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •