نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از storedprocedure در برنامه نویسیی سه لایه

  1. #1

    Question استفاده از storedprocedure در برنامه نویسیی سه لایه

    سلام دوستان.من چ جوری می تونم ب جای اینکه در کلاس مستقیم کوری بنویسم از استور استفاده کنم.
    و بعد اونو فراخونی کنم و ب پارامتراش مقدار بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646
    نقل قول نوشته شده توسط ghaedi70 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.من چ جوری می تونم ب جای اینکه در کلاس مستقیم کوری بنویسم از استور استفاده کنم.
    و بعد اونو فراخونی کنم و ب پارامتراش مقدار بدم
    سلام دوست عزیز وقتت بخیر ، شما که میخوای از SP استفاده کنی باید به این شیوه عمل کنی اول داخل محیط برنامه نویسی که میشی پنل سمت چپت تب وجوداره به نام (Serve Explorer ( Shift +Ctrl+S اول باید دیتابیس تون رو داخلش مشخص کنید بعد مراحل شناسوندن دیتابیس رو معرفی کردید توی این قسمت که مشخص کردن داخل عکس کلیک راست میکنید و new store prsedure رو میزنید وارد صفحه SP میشید

    1.JPG

    توی این قسمت دستورات SP رو مینویسید ( البته قبلش اینو بگم باید روی دستورات SQL مسلط باشید ) مثلا برای ثبت اطلاعات از این دستور استفاده میکنیم



    CREATE PROCEDURE [dbo].[sabt] @field1 int , @field2 nvarchar(10)


    AS
    insert into نام جدول (@field1,@field2)

    RETURN


    دقت کنید خط به خط براتون توضیح میدم عبارت اول (CREATE PROCEDURE) که ثابت هست عبارت بعدی ([dbo].[اسم] ) دقت کنید حتما باید اول عبار dbo ذکر شود بعد از اون یه نقطه و سپس اسم دلخواه برای SP ( که من اینجا نامش رو sabt گذاشتم ) بعد از اون نام فیلد هارو همرا با علامت @ و نوع اون ها مینویسید بقه ماجرا هم از کد مشخصه دستور ذخیره کردن و ...

    بعد از اینکه کدتون رو نوشتید Ctrl+S رو بزنید اگه مراحل رو درست رفته باشید SP شما ذخیره شده ( عکس شماره 2 ) حالا باید روی پروژتون ( پنل سمت راست تب Solution Explorer ) کلیک راست بکنید و new Item رو بزنید توی کادر باز شده LINQ To SQL رو پیدا و انتخاب کنید نامش رو تغییر بدید ( مثلا mySP ) صفحه ای براتون نمایش داده میشه ( عکس 3 ) توی ناحیه شماره 1 استور پروسیجر شما قرار میگیره و توی ناحیه شماره دو جدولی که میخوایید تغییرات روش اعمال بشه ضمیمه 128331 ضمیمه 128332

    حالا شما از تب Server Explorer جدول مورد نظرتو انتخاب کن و توی قسمت مربوطه drag کن همینطور برای Store procedure اونم از Server Explorer انتخاب کن و drag کن داخل قسمت مربوطه حالا صفحه رو ببند و وارد محیط کد نویسی بشید یه دکمه و دو تا textbox ( به تعداد فیلد های جدولمون ) روی صفحه بزارید ( از اونجایی که ما SP برای ثبت کردن نوشتیم نامش رو insert بزارید ) و دکمه اینو بنویسید




    mySP sp=new mySP();
    sp.sabt(textbox1.text,textbox2.text);

    همین .. شما الان با دوتا خط عملیات insert رو انجام دادید . اینم از StorePrcedure که فرمودید سعی کنید بقیه دستوراتش هم یاد بگیرید .

    موفق و پیروز باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : سه شنبه 21 بهمن 1393 در 01:06 صبح

  3. #3

    نقل قول: استفاده از storeprocedure در برنامه نویسیی سه لایه

    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.من با sp مشکلی ندارم و کلا از ado استفاده میکنم.کلا ماهیت سوالم درمورد اینه ک میخوام از ی چیزی شبیه برنامه نویسی سه لایه استفاده کنم.منتها ب جای اینکه مستقیم کد بنویسم از sp استفاده کنم.
    اگه بخوام واضح تر بگم.میخوام تو ی کلاس ی تابع تعریف کنم ک مثلا عمل درج با sp انجام بده .و

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: استفاده از storeprocedure در برنامه نویسیی سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط ghaedi70 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.من با sp مشکلی ندارم و کلا از ado استفاده میکنم.کلا ماهیت سوالم درمورد اینه ک میخوام از ی چیزی شبیه برنامه نویسی سه لایه استفاده کنم.منتها ب جای اینکه مستقیم کد بنویسم از sp استفاده کنم.
    اگه بخوام واضح تر بگم.میخوام تو ی کلاس ی تابع تعریف کنم ک مثلا عمل درج با sp انجام بده .و
    سلام
    منظورت از «یه چیزی شبیه به برنامه‌نویسی 3 لایه» چی بود؟ بالاخره یا می‌خوای چند لایه کار کنی یا نه.
    اگر واقعاً از ساختار چند لایه استفاده می‌کنی، تو لایه‌ی DAL باید متدهایی رو بنویسی برای ارتباط با SP ها
    بجای این که تو خود لایه‌ی DAL مثلاً Insert کنی، SP مربوطه رو فراخوانی کنی.
    در واقع مثل این می‌مونه که یه لایه به لایه‌ها اضافه شده باشه. که مزایا و معایب خودش رو داره.

    صبا صبوحی

    پانوشت: چرا بجای این کار EF رو امتحان نمی‌کنی؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده کردن از store Procedure در برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط Son_ariyayi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1394, 09:32 صبح
  2. سوال: استفاده از parameter در برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط mahan0o0 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1394, 20:02 عصر
  3. استفاده از wcf در برنامه نویسی چند لایه
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1392, 08:00 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 01:37 صبح
  5. استفاده از شبکه در برنامه نویسی 3 لایه
    نوشته شده توسط M_Tavakoli_70 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •