نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: از کدوم استفاده کنم include یا require

  1. #1

    Question از کدوم استفاده کنم include یا require

    سلام
    من یه قالب با php نوشتم و بخش هدر و فوتر را در فایل جداگانه ساختم
    حالا میخوام ببینم با کدوم کد به فایل ایندکسم بچسبونم
    include_once یا require_once با توجه به این که بازدید کننده میاد
    ارور نده
    کدوم بهتره؟

  2. #2

    نقل قول: از کدوم استفاده کنم include یا require

    include و require تنها تفاوتشون در اینه که require اگه نتونه فایل رو ضمیمه کنه خطا میده و بقیه اسکریپت اجرا نمیشه ولی include هشدار میده و رد میشه (هر دو مورد خطا و هشدار رو میتونید با دستور error_reporting مخفی کنید). اگه اسکریپتتون که میخواین ضمیمه کنین، یه قابلیت جانبی هست و بدون اون هم سایتتون کار میکنه، از include استفاده کنید ولی اگه یه فایل حیاتیه که درصورت ضمیمه نشدنش بقیه کدها به مشکل برخورد میکنن از require استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: از کدوم استفاده کنم include یا require

    میشه کد error_reporting را بهم بدید؟
    ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: از کدوم استفاده کنم include یا require

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2016 مشاهده تاپیک
    میشه کد error_reporting را بهم بدید؟
    ممنون میشم
    http://php.net/manual/en/function.error-reporting.php

  5. #5

    نقل قول: از کدوم استفاده کنم include یا require

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2016 مشاهده تاپیک
    میشه کد error_reporting را بهم بدید؟
    ممنون میشم
    میتونین از این کد استفاده کنین :
    error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

  6. #6

    نقل قول: از کدوم استفاده کنم include یا require

    برای پنهان کردن خطاها باید از این کد استفاده کنید:
    error_reporting(0);
    ini_set('display_errors', 'Off');

    منتها توصیه میکنم بجای پنهان کردن خطاها (پاک کردن صورت مسئله)، مسئله رو حل کنید. برای مثال اینطوری کار کنید:
    if(file_exists('config.php') && is_readable('config.php')) {
    require_once 'config.php';
    }
    else {
    exit('Error in accessing configuration file.');
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: موندم میان دروپال و جوملا (از کدوم استفاده کنم)
    نوشته شده توسط ateryad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 18:51 عصر
  2. برای تحلیل دیتا از کدوم کیوری استفاده کنم (Access یا SQL)
    نوشته شده توسط qhoqnose در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 10:34 صبح
  3. حرفه ای: از کدوم استفاده کنم ؟ا QuickReport, Rave, Report Builder, FastRepor
    نوشته شده توسط majidmir در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 15:08 عصر
  4. از کدوم کنترل اعتبار سنجی استفاده کنم !؟
    نوشته شده توسط علی میرجلیلی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 13:40 عصر
  5. بالاخره از کدوم Grid استفاده کنم تا بتونم ...
    نوشته شده توسط nima_chapter85 در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •