نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کامپونت تاریخ

  1. #1

    Question کامپونت تاریخ

    با سلام و خسنه نباشید
    من کامپونت persia رو اضافه کردم حالا از این کد استفاده می کنم خطا دارد باید چیکار کنم
    البته قبلش using persia رو گذاشتم

    try
    {
    SunDate sundate = new SunDate();
    sundate = Persia.Calendar.ConvertToPersian(System.DateTime.N ow);
    ldate.Text = sundate.Weekday;
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("در روند اتصال به پایگاه داده مشکلی پیش آمده است . ", "خطا", MessageBoxButtons.OK);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: کامپونت تاریخ

    شما خودت با استفاده از PersianCalender می تونی یه کلاس بنویسی که روزهای هفته رو برگردونه. نیاز به کامپوننت نیست!

  3. #3

    نقل قول: کامپونت تاریخ

    روز های هفته که دیگه خیلی راحت هست و نیازی به هیچ کامپوننتی نیست
    اول روز های هفته به انگلیسی رو بگیر و با دستور switch فارسیشون کن
    با سپاس Spaceman

  4. #4

    نقل قول: کامپونت تاریخ

    ببخشید من وقتی با
    PersianCalender می نویسم خطا میدهد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کامپونت تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط sara_noori مشاهده تاپیک
    ببخشید من وقتی با
    PersianCalender می نویسم خطا میدهد
    کلاس PersianCalendar مشکلی نداره. شما اگه کد نوشتین و خطا داده اینجا پست کنید. برای دریافت روز هفته هم میتونید ازین کد استفاده کنید:

    string[] dayNames = new string[] { "یکشنبه", "دوشنبه", "سه شنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه", "شنبه", };
    DayOfWeek today = DateTime.Now.DayOfWeek;
    string todayText = dayNames[(int)today];
    MessageBox.Show(todayText);

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کامپونت تاریخ
    نوشته شده توسط noroozifar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 21:45 عصر
  2. سوال: کامپونت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 13:23 عصر
  3. سوال: کامپونت تاریخ و زمان شمسی
    نوشته شده توسط andaron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 19:42 عصر
  4. کسی کامپونت تاریخ قمری را داره ؟ جستجو کردم ولی از کامپونت یا کد خبری نبود
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 07:03 صبح
  5. کامپونت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1383, 14:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •