نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    سلام دوستان
    آقا من هرچی گشتم و سرچ زدم آخر به جواب سوالام درباره کانکشن استرینگ نرسیدم
    من توی برنامم از کانکشن استرینگ توی انی تصویر استفاده میکنم.
    برای اولین بار که این کانکشن رو ساختم و برنامه رو اجرا کردم دیتابیس اتچ نشد و برنامه با ارور مواجه شد. ولی وقتی دستی دیتابیس رو اتچ کردم و برنامه رو اجرا کردم دیگه به خطایی برنخوردم. و بعد دیتابیس رو دیتچ کردم که ببینم آیا میشه از طریق برنامه دیتابیس اتچ بشه و ارور نده. که همین طور هم شد و برنامه اجرا شد و ارور نداد. حالا سوال من اینه که اگه من این برنامه رو ببرم رو سیستم مقصد نصب کنم برای دفعه امکان داره که ارور بده و برنامه اجرا نشه. حالا چی کار کنم که این مشکل پیش نیاد؟؟ اگه تغییراتی روی کانکشن اترینگ لازمه بدم و یا روی دیتابیس لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر
    Capture (2).jpg
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : پنج شنبه 23 بهمن 1393 در 22:46 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    سلام
    این ConnectionString شما رو به دیتابیس Attach شده وصل می‌کنه، برای Attach کردن باید به دیتابیس master وصل بشی و فرمان Attach کردن رو اونجا اجرا کنی.

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    این ConnectionString شما رو به دیتابیس Attach شده وصل می‌کنه، برای Attach کردن باید به دیتابیس master وصل بشی و فرمان Attach کردن رو اونجا اجرا کنی.

    صبا صبوحی
    میشه یک نمونه مثال بزنید

  4. #4

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    توی این تابع نام سرور و نام دیتابیس بامقادیر ثابت .\\SQLExpress و Your_Database_Name تعریف شدن اما فولدر حاوی فایل های دیتابیس، به صورت پارامتری دریافت شده.
    شما کد رو یک دور بخون بعد هرجور خواستی توی تابع، تغییرات ایجاد کن.

            private void Attach(string DatabaseFolder)
    {
    string _DatabaseName = "Your_Database_Name", _Server = ".\\SQLExpress";
    string MDFPath = Path.Combine(DatabaseFolder, _DatabaseName + ".mdf");
    string LDFPath = Path.Combine(DatabaseFolder, _DatabaseName + "_log.ldf");
    SqlConnection cn = null;
    try
    {
    cn = new SqlConnection(string.Format(@"Server = {0}; Integrated security = SSPI; database = master", _Server));
    cn.Open();
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand(string.Format("CREATE DATABASE [{0}] ON (FILENAME = '{1}'), (FILENAME = '{2}') FOR ATTACH", _DatabaseName, MDFPath, LDFPath), cn))
    if (cn.State == ConnectionState.Open) cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    if (cn != null) cn.Dispose();
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط mojtabamalaekeh مشاهده تاپیک
    توی این تابع نام سرور و نام دیتابیس بامقادیر ثابت .\\SQLExpress و Your_Database_Name تعریف شدن اما فولدر حاوی فایل های دیتابیس، به صورت پارامتری دریافت شده.
    شما کد رو یک دور بخون بعد هرجور خواستی توی تابع، تغییرات ایجاد کن.

            private void Attach(string DatabaseFolder)
    {
    string _DatabaseName = "Your_Database_Name", _Server = ".\\SQLExpress";
    string MDFPath = Path.Combine(DatabaseFolder, _DatabaseName + ".mdf");
    string LDFPath = Path.Combine(DatabaseFolder, _DatabaseName + "_log.ldf");
    SqlConnection cn = null;
    try
    {
    cn = new SqlConnection(string.Format(@"Server = {0}; Integrated security = SSPI; database = master", _Server));
    cn.Open();
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand(string.Format("CREATE DATABASE [{0}] ON (FILENAME = '{1}'), (FILENAME = '{2}') FOR ATTACH", _DatabaseName, MDFPath, LDFPath), cn))
    if (cn.State == ConnectionState.Open) cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    if (cn != null) cn.Dispose();
    }
    }

    سلام
    الان این تابع رو کجا باید نوشت؟
    منظورم اینه که با هربار اجرای برنامه که نباید بانکمون ایجاد شه.

  6. #6

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    اگه با خود ویژوال استادیو ستاپ درست می کنید، میتونید با CustomAction به Setup اضافش کنید تا فقط موقع نصب اجرا بشه.

    میتونید هم در هر بار اجرای برنامه کنترل کنید که: «اگر دیتابیس روی سرور نبود اما فایل هاش توی فولدر صحیح موجود بودن» تابع اجرا بشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    سلام
    این ConnectionString شما رو به دیتابیس Attach شده وصل می‌کنه، برای Attach کردن باید به دیتابیس master وصل بشی و فرمان Attach کردن رو اونجا اجرا کنی.

    صبا صبوحی
    اگه اینطوره پس AttachDbFileName چیکار میکنه؟
    در ثانی من اکثر پروژ] هایی رو که دیدم از این طریق که گفتید به بانک متصل نمیشن.
    اگر اینطور باشه باید برای هر بار اجرای برنامه این کد رو اجرا کنیم

  8. #8

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    یه سوال دیگه هم دارم
    من برای برنامم در ابتدا در Connection String مسیر ثابت بانک رو دادم. اما بعدش به خاطر Setup گرفتن (که با خود VS2010 انجام دادم) اومدم از |DataDirectory| استفاده کردم. منتهی تو همون اجرای برنامه هم خطای Invalid AttachdbFilename میده. تو Setup گرفتن هم موندم


    میشه در مورد Path هم توضیح بدین؟ چیه و چطور میشه تو یه کلاس استفاده کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله راحیل مهربان : جمعه 24 بهمن 1393 در 21:35 عصر

  9. #9

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    اگه اینطوره پس AttachDbFileName چیکار میکنه؟
    در ثانی من اکثر پروژ] هایی رو که دیدم از این طریق که گفتید به بانک متصل نمیشن.
    اگر اینطور باشه باید برای هر بار اجرای برنامه این کد رو اجرا کنیم
    در مورد AttachDbFileName و DataDirectory جستجو کردم ولی آخرش نفهمیدم دقیقا چی هستن. تا حالا هم هیچوقت ازش استفاده نکردم توی هیچ پروژه ای.
    اگه کسی بگه دقیقا کاربردش چیه ممنونش میشم.

    نقل قول نوشته شده توسط راحیل مهربان مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم دارم
    من برای برنامم در ابتدا در Connection String مسیر ثابت بانک رو دادم. اما بعدش به خاطر Setup گرفتن (که با خود VS2010 انجام دادم) اومدم از |DataDirectory| استفاده کردم. منتهی تو همون اجرای برنامه هم خطای Invalid AttachdbFilename میده. تو Setup گرفتن هم موندم


    میشه در مورد Path هم توضیح بدین؟ چیه و چطور میشه تو یه کلاس استفاده کرد؟
    DataDirectory که گفتم نمیدونم چیه
    توی Setup اگه مشکل دارین پروژه ای که ضمیمه کردم رو ببینید و حتما فایل متنی داخل فایل فشرده رو بخونید.
    کلاس Path توابعی برای کار با رشته هایی که حاوی اسم و مسیر فایل و فولدر هستند در اختیارمون میذاره.
    با using System.IO میتونید از Path استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    سلام دو.ستان
    من برنامم رو روی یه سیستم دیگهاجرا کردم ولی ارور داد و بالا نیومد.
    وقتی توی کانکشن استریگ قسمت initial catalog رو پاک کردم برنامه درست اجرا شد و بالا اومد. می خوام بدونم مشکل از کجایه؟؟ چطور میشه رفعش کرد؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: سوال پیرامون کانکشن استرینگ

    دوستان لطفا راهنمایی کنید!

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط Hybrid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 18:07 عصر
  2. کانکشن استرینگ بانک اطلاعاتی پسورد دار
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 18:46 عصر
  3. کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 07:56 صبح
  4. ذخیره سازی کانکشن استرینگ اس کیوال سرور در وب کانفیگ؟
    نوشته شده توسط Amin_tus در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 18:05 عصر
  5. چند سوال پیرامون فروم PhpBB
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1383, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •