نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: این ارور برای چی هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    این ارور برای چی هست؟

    سلام، بنده کد زیر رو نوشتم :

    <?php
    require_once('User.php');
    $userID=$thing['userID'];
    $postsObj=new User();
    $post=$postsObj->getPostsByAuthor($userID);
    foreach($post as $posts){
    ?>

    <div><?php echo $posts['file']; ?></div>

    <?php
    }
    ?>

    حالا می آد ارور زیر رو می ده

    ( ! ) Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\Wamp\www\PDO\Explain.php on line 170
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0012 270032 {main}( ) ..\Explain.php:0

    مشکل از چیه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: این ارور برای چی هست؟

    posts رو با post جابه جا کن ببین درست می شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: این ارور برای چی هست؟

    نه آقای پیمان، گفتش همچین متغیری وجود نداره.

  4. #4

    نقل قول: این ارور برای چی هست؟

    این کدو خودت میتونی بخونی؟ حداقل توو یه تگ مناسبتر یا بدون استایل بذار.
    مشکل از متغیر post هست.قبل از foreach یبار print_r بگیر ببین با چی مقدار دهی شده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: این ارور برای چی هست؟

    نه مشکلم رو پیدا کردم، مشکل از لایه دوم PDO بود که اصلا کوئری رو اجرا نکرده بودم. بازم ممنون

  6. #6

    نقل قول: این ارور برای چی هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ABZiko مشاهده تاپیک
    نه مشکلم رو پیدا کردم، مشکل از لایه دوم PDO بود که اصلا کوئری رو اجرا نکرده بودم. بازم ممنون
    نه چیه؟
    بازم مشکل از همون متغیر post هس دیگه.چون نتیجه ی متد getPostsByAuthor رو ریختی داخل متغیر post و چون نتیجه ای داخل متغیر post ریخته نشده پس آرایه ای وجود نداره که foreach بخواد پیمایشش کنه. بخاطر همین foreach خطا میده در نتیجه باید عیب رو در کوئری و متدهات میگشتی

تاپیک های مشابه

  1. این ارور برای چی هست
    نوشته شده توسط akbar123sat در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 03:42 صبح
  2. پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 15:37 عصر
  3. این ارور برای چی هست؟
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 14:55 عصر
  4. این ارور برای چی هست؟
    نوشته شده توسط mina.net در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1388, 16:49 عصر
  5. این ارور برای چیه؟
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1385, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •