نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دلیل ارور زیر چیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow دلیل ارور زیر چیست

    Control 'ContentPlaceHolder1_GridView1' of type 'GridView' must be placed inside a form tag with runat=server.


  2. #2

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    توي تگ فرم خودتون از runat استفاده كنيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    نقل قول نوشته شده توسط amir_T_2008 مشاهده تاپیک
    توي تگ فرم خودتون از runat استفاده كنيد
    وقتیی از مسترپیج استفاده میشه دیگه تگ فرم تو صفحه وجود نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست



    GridView1.PagerSettings.Visible = false;
    GridView1.DataBind();
    StringWriter sw = new StringWriter();
    HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw);
    GridView1.RenderControl(hw);
    string gridHTML = sw.ToString().Replace("\"", "'")
    .Replace(System.Environment.NewLine, "");
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append("<script type = 'text/javascript'>");
    sb.Append("window.onload = new function(){");
    sb.Append("var printWin = window.open('', '', 'left=0");
    sb.Append(",top=0,width=1000,height=600,status=0') ;");
    sb.Append("printWin.document.write(\"");
    sb.Append(gridHTML);
    sb.Append("\");");
    sb.Append("printWin.document.close();");
    sb.Append("printWin.focus();");
    sb.Append("printWin.print();");
    sb.Append("printWin.close();};");
    sb.Append("</script>");
    ClientScript.RegisterStartupScript(this.GetType(), "GridPrint", sb.ToString());
    GridView1.PagerSettings.Visible = true;
    GridView1.DataBind();

    زمانی که از کد بالا اجرا میشه اون خطا داده میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    از چه کدی داره خطا میگیره!

  6. #6

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    دوست عزیز شما باید گرید ویو رو داخل تگ " Form runat="server بزارید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    چیزی که هست دستکاری گرید باعث خطا شده یا توی تگ فرم چنتا شده

  8. #8

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    وقتیی از مسترپیج استفاده میشه دیگه تگ فرم تو صفحه وجود نداره
    چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟شما زیر body کد فرم قرار بده و قبل body هم تگ فرم ببیند


    <form id="form1" runat="server">
    آخرین ویرایش به وسیله amir_T_2008 : یک شنبه 26 بهمن 1393 در 15:15 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    چیزی که هست دستکاری گرید باعث خطا شده یا توی تگ فرم چنتا شده
    مسله اینجاست تا قبل اجرا شدن اون کد اطلاعات در گریدویو بدرستی نمایش داده میشن اما زمانی که کد واسه پرینت اجرا میشه اون خطا رو میده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    نقل قول نوشته شده توسط amir_T_2008 مشاهده تاپیک
    چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟شما زیر body کد فرم قرار بده و قبل body هم تگ فرم ببیند


    <form id="form1" runat="server">
    دوست عزیز منظورم تو مسترپیج نیست منظورم صفحه ای هستش که از مسترپیج ارث میبره در ضمن مشکل احساس میکنم از کد هستش چون اطلاعات بدرستی در گریدویو نمایش داده میشه زمانی که کد اجرا میشه واسه پرینت اون خطا داده میشه

  11. #11

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    اروری که شما گذاشتید اینو میگه که باید داخل فرم از runat استفاده کنید حالا گرید خودتونو داخل panel بذارید و به پنل قابلیت runat بدید ببینید درست میشه یا نه.این راهی که دارم میگم بر اساس اروری که شما گذاشتید .

    موفق باشید

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: دلیل ارور زیر چیست

    شما باید تابع VerifyRenderingInServerForm رو override کنین اون هم به خاطر استفاده از تابع RenderControl .اینجا گفته شده



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 21:22 عصر
  2. سوال: دلیل ارور زیر موقع ثبت اطلاعات چیه
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 19:36 عصر
  3. سوال: دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟
    نوشته شده توسط mirahsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:15 عصر
  4. سوال: ارور برای حذف سرشاخه به دلیل داشتن زیر شاخه
    نوشته شده توسط <body> در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 13:44 عصر
  5. علت ارور زیر
    نوشته شده توسط shervin110uk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 فروردین 1386, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •