نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در اتصال به پایگاه داده ی اکسس 2010 (OleDBException was unhandled)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    خطا در اتصال به پایگاه داده ی اکسس 2010 (OleDBException was unhandled)

    سلام.
    آقا من یکماهه میخوام سه تا داده رو تو پایگاه داده ذخیره کنم، نمیشه!!!!
    خواهش میکنم کمک کنید:
    طبق یه فیلم آموزشی معتبر که واقعا هم خوب توضیح میده مشکل Connection String رو حل کردم، این کدها رو توی یه تابع نوشتم که هر موقع فرم Load شد توی data Grid View اطلاعات رو نشون بده:

    OleDbConnection Connection = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.  0;Data Source=C:\WFA001YOU\FDB.accdb");
    OleDbDataAdapter DataA = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM FDB",Connection);
    DataTable DataT = new DataTable();
    DataA.Fill(DataT);
    dataGridView1.DataSource = DataT;





    ولی وقتی برنامه رو اجرا می‌کنم این پیام رو نشون میده:
    err.jpg
    که به
    DataA.Fill(DataT);

    اشاره می‌کنه...
    همه ی کارها رو طبق فیلم انجام دادم ولی برای من اجرا نمیشه.
    هر موقع خواستم به پایگاه داده وصل بشم همین مشکل برام پیش اومده...
    انگار سیستم من یه چیزی کم داره...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده ی اکسس 2010 (OleDBException was unhandled)

    کسی جواب نمیده؟!؟!؟!؟!؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده ی اکسس 2010 (OleDBException was unhandled)

    ممنون از پاسخگویی دوستان، مشکل حل شد!

  4. #4

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده ی اکسس 2010 (OleDBException was unhandled)

    نقل قول نوشته شده توسط hadimtn مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخگویی دوستان، مشکل حل شد!

    با سلام
    میشه لطف کنید وبگید چطور مشکلو حل کردین؟ منم همین خطا رو در برنامم دارم و نمیدونم چطور رفع کنم

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اتصال با پایگاه داده
    نوشته شده توسط khoonsard در بخش MySQL
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1390, 12:29 عصر
  2. سوال: خطا در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط mehdibarati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 23:14 عصر
  3. خطا در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط sahel1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 22:47 عصر
  4. پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 16:08 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •