نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آرایه 2 بعدی از picture box

  1. #1

    آرایه 2 بعدی از picture box

    با عرض سلام
    من سوالی دارم و اون اینه که مثلا دو تا تکست باکس داریم که یکیش سطر و دیگری ستون می خوام با نوشتن سطر و ستون و زدن دکمه باتن یک picture box از سطر و ستون ها رو به ما نشون بده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: درخواست کد یک آرایه 2 بعدی از picture box

    با سلام

    دوست عزیز

    آیا منظور شما رسم گرافیکی یک مشبک درون یک پیکچرباکس با توجه به سایز پیکچرباکس می باشد؟

    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد یک آرایه 2 بعدی از picture box

    نه مثلا فکر کنید ما دو تا تکست باکس داریم که یکی برای سطر و دومی برای ستون مثلا برای سطر می زنیم 3 و برای ستونم می زنیم 2
    حالا اینجوری نمایش بده پیچر باکس ها رو

    picbox1 picturebox2
    picturebox 3 picturebox 4
    picturebox 5 picturebox6\
    مثل آریه ی 2 بعدی هستا به جای عدد picture box نمایش بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: درخواست کد یک آرایه 2 بعدی از picture box

    با سلام

    دوست عزیز

    ببین این کارت را راه می اندازد:

    pictueBox.png

    private PictureBox[,] pBoxArray;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = 10, y = 50, pWidth = 50, pHegiht = 60, space = 10;
    pBoxArray = new PictureBox[int.Parse(textBox1.Text), int.Parse(textBox2.Text)];
    for (int i = 0; i < int.Parse(textBox1.Text); i++)
    {
    for (int j = 0; j < int.Parse(textBox2.Text); j++)
    {
    PictureBox newPictreBox = new PictureBox();
    newPictreBox.Location = new System.Drawing.Point(x + (j * pWidth) + (j * space), y + (i * pHegiht) + (i * space));
    newPictreBox.Size = new System.Drawing.Size(pWidth, pHegiht);
    newPictreBox.BorderStyle = System.Windows.Forms.BorderStyle.FixedSingle;
    this.pBoxArray[i, j] = newPictreBox;
    this.Controls.Add(this.pBoxArray[i, j]);
    }
    }
    }



    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: درخواست کد یک آرایه 2 بعدی از picture box

    اقا می تونی فایلشو بزاری همچین اروری داده که میگه فرمت استرینگ صحیح نیست قبلا یه برنامه نوشته بودم باز این ارورو داده بود
    cap2.PNG

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: درخواست کد یک آرایه 2 بعدی از picture box

    با سلام

    دوست عزیز

    فایل ضمیمه:

    WindowsFormsApplication6.zip

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: آرایه 2 بعدی از picture box

    با تشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. خیلی مشکل ::چگونه می توانم بر روی Picture box یک نوار ....
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 14:19 عصر
  2. stretch کردن یک عکس در picture box
    نوشته شده توسط mirbagheri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 08:30 صبح
  3. Picture Box - BackColor
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 16:42 عصر
  4. نوشتن متن در picture box
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 11:42 صبح
  5. Picture Box control (Limit)x
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •