نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    دوستان چطوری در WPF کاری کنم که عداد در تکس باکس سه رقم سه رقم از هم جدا بشن

    در محیط وین فرم از کد زیر بدون مشکل از کد زیر استفاده میکنم ولی در wpf خطا میده




    if(Price.Text!=string.Empty)
    {
    Price.Text = string.Format("{0:N0}", double.Parse(Price.Text.Replace(",", "")));
    Price.Select(Price.TextLength, 0);
    }





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    از این استفاده کن شاید کمک کرد


    price.Text.replace(/(\d)(?=(\d\d\d)+(?!\d))/g, "$1,")

  3. #3

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    از masked text box ها استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    از این استفاده کن شاید کمک کرد
    نشد خطا میده

    از masked text box ها استفاده کن

    عزیزم
    WPF این کامپوننت رو پشتیبانی نمیکنه

  5. #5

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    عزیزم
    WPF این کامپوننت رو پشتیبانی نمیکنه
    عزیز تو نت بگردی پیدا میشه

  6. #6

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    از این روش استفاده کن :

    if(Price.Text!=string.Empty){
    Price.Text = double.Parse(Price.Text.Replace(",", "")).ToString("N0");
    }
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  7. #7

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    اگه 123456 وارد کنیم میشه
    561,234
    برای رفع این مشکل:

    if (uBox.Text != string.Empty)
    {
    uBox.Text = double.Parse(uBox.Text.Replace(",", "")).ToString("N0");
    uBox.Select(uBox.Text.Length,0);
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    اصلا برنامه اجرا نمیشه خطا میده

    متن خطا

    Input string was not in a correct format.

  9. #9

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    دلیلش اینه که شما چیزی جز عدد در تکس باکس وارد میکنید
    این تکه کد فقط میتونه عدد رو تبدیل کنه
    مثال:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    دوستان اگر بخوام یک لیبل رو سه رقم سه رقم از هم جدا کنم باید چکار کنم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن عداد در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط boxochi مشاهده تاپیک
    دلیلش اینه که شما چیزی جز عدد در تکس باکس وارد میکنید
    این تکه کد فقط میتونه عدد رو تبدیل کنه
    مثال:
    اگه بخوام رویداد نوشته شده برای چند تکست باکس استفاده بشه باید چکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سه رقم جدا کردن اعداد در DBGrid در هنگام نوشتن عدد
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1395, 10:47 صبح
  2. سه رقم ، سه رقم جدا کردن اعداد از هم
    نوشته شده توسط mohammad2407 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1394, 11:27 صبح
  3. جدا کردن عداد در یک تکس باکس
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 11:31 صبح
  4. جدا کردن اعداد سه رقم سه رقم در stringgrid
    نوشته شده توسط mi_9469 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 09:22 صبح
  5. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •