نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

  1. #1

    کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

    1.jpg

    با سلام خدمت دوستان
    من یک انبار دارم بنام Dbase و نام جدول T1 هستش و یک فرم فروش و جدول T2 در این جدول ها دو فیلد وجود دارد بنام Q که تعداد کالا و تعداد فروش رو داخل او ذخیره میکنم

    حالا زمانی که من فرم فروش رو باز میکنم و چند کالا رو به لیست اضافه میکنم مثلا 10 تا کالا حالا اینا رو چطوری همزمان با زدن یک دکمه ثبت بره از انبار و تعداد کم بشه

    یعنی با زدن اون دکه ثبت تعدادی که داخل فرم فروش هست از انبار کم بشه یکجا

    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 13 فروردین 1394 در 10:55 صبح

  2. #2

    نقل قول: کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

    سلام

    خوب دوست عزیز همزمان به دو جدول وصل بشید به تعدادی که خرید انجام می شه از تعداد کالا کم می شه
    (مثلا با دو ابزار adodc به هر دو جدول وصل بشید).

  3. #3

    نقل قول: کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

    خوب اینو می دونم واسه یک کالا مشکلی نیست اگه به عکس بالا نگاه بندازی متوجه میشی بیشتر از یک کالا بشه مشکل دارم نحوه کد نویسی رو نمی دونم چطوری انجام بدم من خودم از این روش استقاده میکنم نمی دونم درسته یا غلطه کمک کنید ممنون میشم

     On Error Resume Next
    Dim recordcount
    recordcount = Adodc3.Recordset.recordcount
    For i = 1 To recordcount
    curentrecordcode = Adodc3.Recordset.Fields("kod")
    Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM T1 where kod=" & curentrecordcode & ""
    Adodc2.Refresh
    Adodc2.Recordset.Update
    Adodc2.Recordset.Fields("Q") = (Adodc2.Recordset.Fields("Q") - Adodc3.Recordset.Fields("Q"))
    Adodc2.Recordset.Update
    Adodc3.Recordset.MoveNext
    Next
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 13 فروردین 1394 در 10:55 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

    قبل از حلقه از movefirst استفاده کنید



    On Error Resume Next
    Dim recordcount
    recordcount = Adodc3.Recordset.recordcount
    Adodc3.movefirst
    For i = 1 To recordcount
    curentrecordcode = Adodc3.Recordset.Fields("kod")
    Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM T1 where kod=" & curentrecordcode & ""
    Adodc2.Refresh
    Adodc2.Recordset.Update
    Adodc2.Recordset.Fields("Q") = (Adodc2.Recordset.Fields("Q") - Adodc3.Recordset.Fields("Q"))
    Adodc2.Recordset.Update

    if not end of table adodc3
    Adodc3.Recordset.MoveNext

    Next


  5. #5

    نقل قول: کم کردن تعداد کالا همزمان از چند کالا در انبار

    سلام
    فقط دقت کنید اگر بعدا یک فاکتور قرار باشه ویرایش بشه به محض باز کردن فاکتور باید لیست فعلی فاکتور رو در حافظه ذخیره کنید و قبل از ثبت با اون مقایسه کنید و انبار رو به صورت صحیح ویرایش کنید، مثلا اگر فاکتور ٣ قلم کالا داشته و حالا شده ٢ قلم، اون یک قلم حذف شده باید به انبار اضافه بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ویرایش درجا در گرید ویو و مشخص کردن تعداد کالا در آن
    نوشته شده توسط M1450M در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 23:58 عصر
  2. محاسبه قیمت خرید کالا بر اساس چند خرید
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مهر 1389, 19:09 عصر
  3. چند کالا در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط mahnaz20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 22:01 عصر
  4. وارد کردن (آپدیت و اعمال تغیرات) داده ها به طور همزمان در چند جدول
    نوشته شده توسط baharaaaa در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 00:27 صبح
  5. نمایش کالا ها در چند صفحه در یک فروشگاه؟
    نوشته شده توسط saeid4634 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 21:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •