نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

  1. #1

    ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    سلام
    به نظرتون میشه یه ارایه دوبعدی پویا روبااشاره گرهابه این صورت تعریف کرد؟؟

    float*p=new float [20][20]l
    for (int i=0;i<20;i++ )l
    for (int j=0;j<20;j++ )l
    cin>>p[i][j]l

    اصلا من ارایه ی پویا تعریف کردم؟؟یا فقط یه فضابه اشاره گر تخصیص دادم

    منون میشم اگه زود کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    سلام
    اون شکلی که شما نوشتید در C++‎11 میشه نوشت

    auto p= new float[20][20];
    //...
    delete[] p;

    اما اینجور هم نوشته میشه

    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    float** p = new float* [20];
    for (int i = 0; i < 20; i++)
    p[i] = new float [20];

    for (int i = 0; i < 20; i++)
    for (int j = 0; j < 20; j++ )
    cin >> p[i][j];
    for (int i = 0; i < 20; i++)
    delete[] p[i];
    delete[] p;
    return 0;
    }

    ضمنا از vector هم میتونید استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : چهارشنبه 29 بهمن 1393 در 19:40 عصر

  3. #3

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    خیلی ممنون
    ولی یه سوال
    vector هم یک ساختار مثل struct ها؟ ا

  4. #4

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    نقل قول نوشته شده توسط *Fatemeh* مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    ولی یه سوال
    vector هم یک ساختار مثل struct ها؟ ا
    بله vector یک کلاسه که به صورت template هست. به این شرح که ما می تونیم وکتور از نوع int یا double یا ... درست کنیم
    امکان این را داره که بهش عضو اضافه بشه یا ازش حذف بشه. مانند آرایه پویا دیگه لازم نیست delete کنیم و خصوصیات دیگه
    فکر کنم چند جا در همین سایت در مورد vector توضیح داده شده. سایتهای دیگه هم هست

  5. #5

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    خیلی ممنون از راهنماییتون

    ولی یه چیزی به نظرم اشتباهه و اون اینکه وقتی میگیم ارایه پویاست یعنی در زمان اجرا مقدار میگیره پس موقع کدنویسی نباید مقداری مثل 20 بگیره
    float** p = new float* [m];

    خودمم تازه فهمیدم!!!!!!

  6. #6

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    آره دیگه مثلا اینجوری

    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int n;
    cout << "please enter size of array: ";
    cin >> n;
    int* array = new int[n];
    //....
    }

  7. #7

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    بله دقیقا

  8. #8

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    سلام
    اگر دو بعد آن آرایه متفاوت باشند چکار باید کرد؟ مثلا m و n

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    آره دیگه مثلا اینجوری

    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int n;
    cout << "please enter size of array: ";
    cin >> n;
    int* array = new int[n];
    //....
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ارایه دوبعدی پویا و اشاره گر

    نقل قول نوشته شده توسط pdaneshjoo مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر دو بعد آن آرایه متفاوت باشند چکار باید کرد؟ مثلا m و n
    درود
    اگه آرایه دو بعدی مد نظر باشه حتی اگه ابعاد مقادیر یکسان داشته باشه بازم m و n در نظر گرفته میشه و نحوه تعریف این شکلی میشه :

    int** ary = new int*[N]; 
    for(int i = 0; i < N; ++i)
    ary[i] = new int[M];


    که بالا مثال آورده شده بود اما این حالت کلی فرمولی هستش

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات ارایه دوبعدی در لیست ویو
    نوشته شده توسط sara_traveler در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1393, 23:02 عصر
  2. مقاله: ( فوری فوری) یافتن خانه های مجاور در ارایه دوبعدی
    نوشته شده توسط jaroon در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 اسفند 1392, 15:26 عصر
  3. sort دو ارایه نامرتب از طریق اشاره گرها
    نوشته شده توسط Azar.099 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1392, 22:26 عصر
  4. سوال: ارایه دوبعدی
    نوشته شده توسط bahar1370 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:07 عصر
  5. ارایه دوبعدی پویا به زبان c فوری
    نوشته شده توسط **MR** در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •