نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

  1. #1

    مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    سلام من یه برنامه با C#‎‎‎‎‎‎‎ و کریستال ریپورت نوشتم و گذاشتم تو شبکه
    به این صورت که کانکشن را عوض کردم و ای پی شبکه رو گذاشتم و پوشه برنامه رو توی سرور share کردم و فایل .exe رو در اختیار کاربر گذاشتم
    این کارو به خاطر تغییراتی که میخام بدم انجام دادم که دیگه نیاز به نصب و تست روی کلاینت نباشه
    دیتا بیس جواب میده ولی کریستال ریپورت نه توی سیستم کلاینت این پیغامو میده


    Untitled.jpg
    اینم کد برناممه

    CrystalReport1 cr = new CrystalReport1();
    cr.SetDataSource(dt);
    Form8 frm = new Form8();
    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = cr;
    cr.SetParameterValue("price", textBox2.Text);
    cr.SetParameterValue("date", maskedTextBox1.Text);
    cr.SetParameterValue("meli", textBox3.Text);


    frm.ShowDialog();



    البته بالای فرم هم اینو نوشتم
    using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    کانکشن استرینگ اتصالات کریستال ریپورتتون هم به ip سرور تغییر بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    سلام اررورش که کاملا مشخصه ،

    روی Assembly های کریستال ریپورت در قسمت Reference پروژتون کلیک کنید و از پنجره ی Properties خاصیت Copy Local اونها را برابر true کنید .

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک
    سلام اررورش که کاملا مشخصه ،

    روی Assembly های کریستال ریپورت در قسمت Reference پروژتون کلیک کنید و از پنجره ی Properties خاصیت Copy Local اونها را برابر true کنید .

    اینکارو کردم
    حالا این پیغامو میده
    Untitled.jpg

  5. #5

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    کانکشن استرینگ اتصالات کریستال ریپورتتون هم به ip سرور تغییر بدید
    کانکشن استرینگش کجاست؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    البته این پیامها مربوط به رفرنس برنامه هست که فایلهای کریستال رو نمیبینه
    به نظرم فایل RunTime کریستال ریپورت توی سیستم کاربراتون نصب کنید 70 الی 80 مگ هست مشکل حل بشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    البته این پیامها مربوط به رفرنس برنامه هست که فایلهای کریستال رو نمیبینه
    به نظرم فایل RunTime کریستال ریپورت توی سیستم کاربراتون نصب کنید 70 الی 80 مگ هست مشکل حل بشه
    ممنون مشکل همین بود
    نصب کردم درست شد
    فقط یه سوال دارم که ربطی به تاپیک نداره ولی اجازه بدین بپرسم تا دیگه مشکلم حل شه
    من از کریستال ریپورتی که داخل vs 2008 هستش استفاده میکنم
    میخام بدونم که چه جوری میتونم کاغذ رو روی A5 تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟خیلی گشتم نبود......ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    بستگی به طراحی گزارشتون داره
    میتونید طوری طراحی کنید که هنگام چاپ همه نوع سایزی Responsive باشه ولی به کمی کار و کدنویسی نیاز هست
    وگرنه باید صفحات گزارشتون از اساس A5 باشه بدین صورت روی صفحه گزارشتون کلیک راست کنید و اگه اشتباه نکنم گزینه Designerو بعد گزینه Printer Setup

  9. #9

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری در کریستال ریپورت

    ببخشید برنامه درست شد
    ولی الان ویندوز یه سیستم کلاینت که برنامه داخل اجرا میشد را عوض کردم
    وقتی برنامه رو نصب کردم این پیامو میده
    البته کریستال ریپورتر رو نصب کردم هااااا
    اینم عکسش


    مطمئنم که سایز سر صفحه و پا صفحه درسته
    چون توی یه سیستم دیگه که قبلا نصب بود جواب میده
    Untitled.jpg

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گزارش گیری یا کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1393, 10:05 صبح
  2. سوال: مشکل در گزارش گیری با کریستال ریپورت در asp.net
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 14:32 عصر
  3. مبتدی: مشکل در گزارش گیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1392, 22:07 عصر
  4. سوال: مشکل در گزارش گیری با کریستال ریپورت در asp.net
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 23:30 عصر
  5. سوال: مشکل در گزارش گیری با کریستال ریپورت در asp.net
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 18:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •