نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: اجرای یک کوئری sql در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    اجرای یک کوئری sql در C#‎

    سلام
    دوستان
    من یک کوئری در sql نوشتم که شامل دو تا FETCH CURSOR تو در تو هستش
    میخوام توی سی شارپ اجراش کنم
    می شه راهنمائیم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط vb-sosol مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان
    من یک کوئری در sql نوشتم که شامل دو تا FETCH CURSOR تو در تو هستش
    میخوام توی سی شارپ اجراش کنم
    می شه راهنمائیم کنید
    سلام
    این که تو query شما چی هست، تغییری تو صورت مساله ایجاد نمی‌کنه.
    این مساله بارها تو این سایت مطرح شده، یه جستجو کنی پیدا می‌کنی.
    اما خلاصه این که شما باید یه Sqlconnection و یه SqlCommand ایجاد کنی و با متدهای
    موجود اطلاعات رو بخونی.
    اگه تک مقدار هست با ExecuteScalar و اگه جدول هست با DataAdapter باید DataTable رو پر کنی.

    صبا صبوحی

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    سلام
    اشکال این کد چیه چرا نمی تونه دیتابیس محلی را باز کنه؟
      private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    {
    string connetionString = null;
    SqlConnection cnn ;
    connetionString = "Data Source=|DataDirectory|Database1.sdf";
    cnn = new SqlConnection(connetionString);
    try {
    cnn.Open();
    MessageBox.Show ("Connection Open ! ");
    cnn.Close() ;

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Can not open connection ! ");
    }
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    سلام
    مطمئنی که Connection String درسته؟

    صبا صبوحی

  5. #5

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئنی که Connection String درسته؟

    صبا صبوحی
    سلام فک کنم اشکال در همون Connection String باشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک
    سلام فک کنم اشکال در همون Connection String باشه
    سلام
    یه کلاس وجود داره به نام ConnectionStringBuilder، از اون استفاده کن.
    یا این که با خود VS یک Connection به دیتابیست ایجاد کن، بعد از تو صفحه‌ی Properties مقدار ConnectionString رو کپی کن.

    و در آخر این که از نسخه sdf استفاده نکن، محدودیت‌هاش اذیتت می‌کنه.

    صبا صبوحی

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه کدی بنویسم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه کدی بنویسم
    سلام
    کد لازم نداری، تو Visual Studio قسمت Server Explorer یه Connection به همین دیتابیسی که داری ایجاد کن.
    بعد روی Connection یه Click کن و تو پنجره‌ی Properties مقدار ConnectionString رو کپی کن تو برنامه‌ات.

    صبا صبوحی

  9. #9

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    سلام
    این کارا کردم ولی به ConnectionString ارور می گیره
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    string connetionString = null;
    SqlConnection cnn ;
    connetionString = "Data Source=C:\Users\somaie\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\Database1.sdf";
    cnn = new SqlConnection(connetionString);
    try {
    cnn.Open();
    MessageBox.Show ("Connection Open ! ");
    cnn.Close() ;

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Can not open connection ! ");
    }



  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک
    سلام
    این کارا کردم ولی به ConnectionString ارور می گیره
    سلام
    قبل از شروع رشته یه @ بگذار مشکل حل می‌شه.

    var connectionString = @"DataSource=c:\ . . . ";


    صبا صبوحی

  11. #11

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    سلام
    بازم نمیتونه conection را باز کنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از شروع رشته یه @ بگذار مشکل حل می‌شه.

    var connectionString = @"DataSource=c:\ . . . ";


    صبا صبوحی
    سلام میشه توضیح بدید چرا بصورت پوینتر استفاده کردید (منظورم @ است)

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک
    سلام
    بازم نمیتونه conection را باز کنه
    سلام
    لطف کن، کد رو کپی کن. بلکه مشکل رو پیدا کنیم.
    البته اون که گفتم قطعاً یه مشکل بود. حالا باید دید دیگه چرا وصل نمی‌شه.

    صبا صبوحی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام میشه توضیح بدید چرا بصورت پوینتر استفاده کردید (منظورم @ است)
    سلام
    این @ چه ربطی به پوینتر داره؟
    وقتی این کاراکتر رو قبل از رشته بگذاری، دیگه کاراکترهای کنترلی توی رشته در نظر نمی‌گیره.
    مثلاً اگه تو رشته‌ی عادی داشته باشی "a\nb" و چاپش کنی، یک a می‌نویسه و تو خط بعد یه b
    اما اگه داشته باشی "a\nb"@ چیزی که چاپ می‌شه دقیقا a\nb هست.

    صبا صبوحی

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    google inc
    پست
    7

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎

    سلام من هم همین مشکلو دارم و حل نشده هنوز

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    این @ چه ربطی به پوینتر داره؟
    وقتی این کاراکتر رو قبل از رشته بگذاری، دیگه کاراکترهای کنترلی توی رشته در نظر نمی‌گیره.
    مثلاً اگه تو رشته‌ی عادی داشته باشی "a\nb" و چاپش کنی، یک a می‌نویسه و تو خط بعد یه b
    اما اگه داشته باشی "a\nb"@ چیزی که چاپ می‌شه دقیقا a\nb هست.

    صبا صبوحی
    سلام. یک لحظه رفتم تو فضای دلفی

  17. #17

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    لطف کن، کد رو کپی کن. بلکه مشکل رو پیدا کنیم.
    البته اون که گفتم قطعاً یه مشکل بود. حالا باید دید دیگه چرا وصل نمی‌شه.

    صبا صبوحی
    کلش همینه
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    string connetionString = null;
    SqlConnection cnn ;

    connetionString = "Data Source=C:\Users\somaie\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\Database1.sdf";

    cnn = new SqlConnection(connetionString);
    try {
    cnn.Open();
    MessageBox.Show ("Connection Open ! ");

    cnn.Close() ;

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Can not open connection ! ");
    }

    }

    آخرین ویرایش به وسیله bahar1823 : دوشنبه 04 اسفند 1393 در 16:35 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک


    کلش همینه
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    string connetionString = null;
    SqlConnection cnn ;

    connetionString = "Data Source=C:\Users\somaie\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\Database1.sdf";

    cnn = new SqlConnection(connetionString);
    try {
    cnn.Open();
    MessageBox.Show ("Connection Open ! ");

    cnn.Close() ;

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Can not open connection ! ");
    }

    }

    سلام
    باز که اول string کاراکتر @ رو نگذاشتی. من که مثال هم زدم.
    کاراکتر رو اضافه کن، اگه درست نشد، بگو

    صباصبوحی

  19. #19

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎

    سلام
    نه گذاشتم بازم جواب نداد

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1823 مشاهده تاپیک
    سلام
    نه گذاشتم بازم جواب نداد
    سلام
    دوست من، نسخه‌ی نهایی رو بعد از اضافه کردن اون @ رو کپی کن لطفاً

    صبا صبوحی

  21. #21

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

    {





    string connetionString = null;

    SqlConnection cnn ;



    connetionString = @"Data Source=C:\Users\somaie\Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\Database1.sdf";



    cnn = new SqlConnection(connetionString);

    try {

    cnn.Open();

    MessageBox.Show ("Connection Open ! ");



    cnn.Close() ;



    }

    catch (Exception ex)

    {

    MessageBox.Show("Can not open connection ! ");

    }



    }

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: اجرای یک کوئری sql در C#‎

    سلام
    خواهش می‌کنم عبارت «Persist Security Info=False» رو به ConnectionString اضافه کنید.
    اگر باز هم خطا داد، شرح خطا ( ex.Message ) رو هم برامون بفرستین.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر در جدول و خطا در اجرای کوئری (Sql)
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 12:34 عصر
  2. مشکل در اجرای report در SQL Server Reporting Services
    نوشته شده توسط toofan333 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 13:52 عصر
  3. اجرای یک فایل SQL
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 13:23 عصر
  4. Start سرویسهای ویندوز از طریق اجرای Exe از SQL در XP
    نوشته شده توسط maaryaam در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 21:10 عصر
  5. اجرای یک تابع SQL
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •