نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش اعداد اعشاری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    36

    نمایش اعداد اعشاری

    سلام من میخواهم در فرمم عدد اعشاری داشته باشم با گذاشتم lable می توانم این کار را انجام دهم چه طوری؟lable فقط حروف می گیرد باید چه کار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    28

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری

    اگه می خواین اون عدد اعشاری همیشه باشده و ثابت بمونه کافی اشت در properties مربوط به lable مورد نظر برای قسمت text اون مقداری که می خواین رو بنویسد.
    در غر این صورت این تست کردین؟
    lableName.text = "1.255

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری

    سلام دوست عزیز ، منظورتون اینه که موقع اجرای برنامه Label رو کاری کنید که مثل textbox داخلش به دلخواه داده ای رو بنویسید؟؟ اگه بله ، شما داخل رویداد keypress مربوط Form تون این کد رو بنویسید



    if (e.KeyChar == '\b')
    {
    if (label1.Text != "")
    label1.Text = label1.Text.Substring(0, label1.Text.Length - 1);
    }
    else if (!Char.IsControl(e.KeyChar))
    {
    label1.Text += e.KeyChar.ToString();
    }

    عدد اعشاری هم میتونید بنویسید باهاش .

    موفق و پیروز باشید .

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اعداد اعشاری حداکثر تا دورقم
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 17:48 عصر
  2. نمایش اعداد اعشاری در حالت Auto
    نوشته شده توسط mahdighasemi در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 20:37 عصر
  3. نمایش اعداد اعشاری در حالت Auto
    نوشته شده توسط mahdighasemi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 07:45 صبح
  4. نمایش اعداد اعشاری با اسلش
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •