نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در بار گذاری عکس از database

  1. #1

    Unhappy مشکل در بار گذاری عکس از database

    سلام دوستان

    من یه برنامه ای نوشتم که یک عکس رو تو دیتا بیس اس کو ال ذخیره کنه
    که این کار رو میکنه و هیچ مشکلی نداره

    ولی موقع بارگذاری یه ایراد میگبره که عکسش رو ضمیمه کردم، خود برنامه رو هم همین طور.
    میشه تو این برنامه راهننماییم کنین که درستش کنم ؟

    مقادیر جدول پایگاه داده از نوع int و image هست(البته می خوام به این فرمت ذخیره کنم)

    لینک خود برنامه

    http://s5.picofile.com/file/81720523...e_sql.zip.html
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بار گذاری عکس از database

    کد ارسال عکس به پیکچر باکس

               SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    string str;
    str = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Visual Studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    con.ConnectionString = str;
    con.Open();

    string sql = "select image from pic where id='"+1+"'";
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = sql;

    object _value;
    _value = cmd.ExecuteScalar();
    byte[] image = (byte[])_value;
    MemoryStream ms = new MemoryStream(image);
    pictureBox2.Image = Image.FromStream(ms); ;

    con.Close();


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بار گذاری سایت در وب سایت پنل
    نوشته شده توسط ali_fbi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1393, 14:53 عصر
  2. سوال: عدم بار گذاری عکس ها
    نوشته شده توسط ALIRSS در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1392, 17:07 عصر
  3. یک مشکل عجیب هنگام ذخیره عکس در DataBase
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 15:04 عصر
  4. مشکل در بار گذاری اطلاعات دو جدول با فیلد های متفاوت
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 00:56 صبح
  5. مشکل در بار گذاری اطلاعات دو جدول با فیلد های متفاوت
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •