نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: weka در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    weka در سی شارپ

    عرض سلام و ادب
    میخوام از برنامه ی weka در سی شارپ استفاده کنم ، چطور مشه این کارو کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    یه کدی رو دیدم برای اجرای نوتپد اینکارو کرده
    برای وکا هم میشه این کارو کرد؟



    Console.WriteLine("Running");

    Process pr = new Process();

    pr.StartInfo.FileName = "Notepad.exe";

    pr.StartInfo.Arguments = "test.dat";

    pr.Start();

    while (pr.HasExited == false)

    if ((DateTime.Now.Second % 5) == 0)

    { // Show a tick every five seconds.

    Console.Write(".");

    System.Threading.Thread.Sleep(1000);

    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: weka در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    یه کدی رو دیدم برای اجرای نوتپد اینکارو کرده
    برای وکا هم میشه این کارو کرد؟



    Console.WriteLine("Running");

    Process pr = new Process();

    pr.StartInfo.FileName = "Notepad.exe";

    pr.StartInfo.Arguments = "test.dat";

    pr.Start();

    while (pr.HasExited == false)

    if ((DateTime.Now.Second % 5) == 0)

    { // Show a tick every five seconds.

    Console.Write(".");

    System.Threading.Thread.Sleep(1000);

    }

    سلام
    من برنامه‌ی weka رو نمی‌دونم چیه، اما هر برنامه‌ی اجرایی‌ای رو می‌تونی مثل همین کدی که اینجا کپی کردی اجرا کنی.

    صبا صبوحی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    ممنونم
    ولی این برای اجراست، اگه کلا بخوام یه برنامه بنویسم کار اصلیش دیتاماینینگ باشه باز هم این راه منطقیه ؟

  5. #5

    نقل قول: weka در سی شارپ

    سلام،شما می تونید از ikvm استفاده کنید. فایل jar جاوا را تبدیل به dll سی شارپ می کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    فایل jar چیه؟
    من مثلا اگه بخوام rapidminer رو تو سی شارپ اجرا کنم که کلا با جاوا نوشته شده چی؟ بازم این روش معتبره؟

  7. #7

    نقل قول: weka در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    فایل jar چیه؟
    من مثلا اگه بخوام rapidminer رو تو سی شارپ اجرا کنم که کلا با جاوا نوشته شده چی؟ بازم این روش معتبره؟
    فایل jar مثل فایلهای exe یا dll سی شارپ هست با این تفاوت که jar توسط jre اجرا میشه اما dll توسط دانت فریمورک اجرا میشه
    rapidminer هم تشکیل شده از تعدادی فایل jar که لازمه همه اونها به dll یا exe مربوطه تبدیل بشن
    حالا باید خودتون امتحان کنید ببیند تبدیل مورد نظر جواب میده یا نه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    خیلی ممنونم
    شما خودتون با وکا یا رپیدماینر کار کردین؟

  9. #9

    نقل قول: weka در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    خیلی ممنونم
    شما خودتون با وکا یا رپیدماینر کار کردین؟
    بله تا حدی کار کردم البته نه به این صورت که در برنامه نویسی بخوام از کتابخونه های اونها استفاده کنم
    فقط در حدی که از طریق منوهای موجود، داده ها را وارد و پردازش کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    اوکی میتونم بپرسم چه نسخه ای از وکا رو کار کردین؟
    آخه نمیدونم چرا سیستم من باهاش مشکل داره، نصب که می کنم برای دفعه ی اول اجرا میشه ولی وقتی برنامه رو می بندم، دوباره میخوام اجراش کنم یه صفحه ی کامندی باز میشه برای چند لحظه و بسته میشه و برنامه نمیاد بالا، میدونین چرا؟

  11. #11

    نقل قول: weka در سی شارپ

    الان اینی که دارم اجرا می کنم نسخه 3.7.0 هست
    با cmd وارد اون فولدر بشید و این را تایپ کنید

    java -jar weka.jar

    اگه برنامه اجرا نشد ببنید چه پیغامی در cmd چاپ شده

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    برای منم همین نسخه ست
    "java" is not recognized as an internal or external command
    operable program or batch file

  13. #13

    نقل قول: weka در سی شارپ

    شما روی سیستمتون java runtime environment را باید نصب کنید
    به علت تحریم سایت oracle فایل را نمیده که لازمه از طریق دیگه دریافت کنید

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    سپاس گزارم
    تغییرات رو انجام دادم و مشکل حل شد
    یه سوال دیگه
    من یه سری فایل اسمبلی دارم که باید تو وکا باهاشون کار کنم
    بهترین فرمت تبدیلشون تبدیل به فایل تکسه درسته؟ حالا وکا از تکست پشتیبانی می کنه ؟
    و این که چطور میشه این کارو انجام داد؟
    آخرین ویرایش به وسیله ghazal_mohammady : دوشنبه 04 اسفند 1393 در 10:14 صبح

  15. #15

    نقل قول: weka در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    سپاس گزارم
    تغییرات رو انجام دادم و مشکل حل شد
    یه سوال دیگه
    من یه سری فایل اسمبلی دارم که باید تو وکا باهاشون کار کنم
    بهترین فرمت تبدیلشون تبدیل به فایل تکسه درسته؟ حالا وکا از تکست پشتیبانی می کنه ؟
    و این که چطور میشه این کارو انجام داد؟
    کدوم اسمبلی؟ زبان برنامه نویسی یا ..؟
    دقیقا چیکار می خواهید بکنید/

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    یه سری کد ویروسه
    میخوام یه آنتی ویروس با وکا بسازم
    ویروس ها به اسمبلی نوشته شدن، زبان اسمبلی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: weka در سی شارپ

    میشه نحوه ی استفاده از ikvm رو توضیح بدید لطفا

  18. #18

    نقل قول: weka در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    میشه نحوه ی استفاده از ikvm رو توضیح بدید لطفا
    پیشنهاد می کنم سوال را در بخش الگوریتم ها https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?40 مطرح کنید
    نحوه استفاده از weka توی راهنمای اون هست و آموزش و در مورد ikvm هم از طریق خط فرمان ikvmc به همرا نام فایل jar را می زنید ولی استفاده از اون را توصیه نمی کنم فعلا

تاپیک های مشابه

  1. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 3
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 10:33 صبح
  2. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 2
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 00:41 صبح
  3. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 1
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 18:18 عصر
  4. تغییر دقت صفحه ی نمایش در سی شارپ
    نوشته شده توسط miladpd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:00 صبح
  5. تبدیل کدها از زبانهای دیگر به سی شارپ
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 23:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •