نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Unbound Local...

  1. #1

    Unbound Local...

    سلام به دوستان...
    توي جنگو .... تو يه صفحه يه لينك زدم به يه url ولي نميدونم چرا اين ارور رو ميده

    Unbound Local Error at /adver
    كه /adver اسم صفحه اي هست كه بهش لينك زدم.
    ميخاستم ببينم اين ارور چ زماني اتفاق ميفته؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: Unbound Local...

    هم url و هم view رو بزار.

  3. #3

    نقل قول: Unbound Local...

    #view
    def adver(request):
    return render(request,"advertise.html")

    #url
    url(r'^advertise/$',adver,name='adver'),
    اينم لينك داخل صفحه

    <a id="adver" href="{% url "adver" %}" >1234</a>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: Unbound Local...

    اینجا که مشکلی نمیبینم کل فایل url و trancebcak کامل جنگو رو بزار

  5. #5

    نقل قول: Unbound Local...

    منم درگير همينم چونكه توي صفحه html بقسه لينكها درست كار ميكنند و فقط چندتاشونن كه ارور ميدن
    نحوه آدرس دهيشون درسته
    توي view يه تابع جداگونه دارم كه زبان رو تغيير ميده و ربطي به اين لينكها نداره ولي ارور اين لينكها اون تابع رو برميگردونه و به يه variable كه داخل تابع تغيير زبانم هست گير ميده

  6. #6

    نقل قول: Unbound Local...

    درست شد ...
    توي url مشكل داشت يكسري ترتيب بايد رعايت ميشد
    مشكل عجيب غريبي بود

تاپیک های مشابه

  1. اجرای خودکار MySQL‌ بر روی سیستم Local
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 10:21 صبح
  2. Local DB connection without BDE
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 19:41 عصر
  3. unbound datagrid
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 15:41 عصر
  4. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •