نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راست چین کردن در هنگام پرینت !

  1. #1

    راست چین کردن در هنگام پرینت !

    با سلام
    دوستان من میخوام یک مستطیل رسم کنم و. در داخل اون یک متن از راست به چپ بنویسم . کد زیر مستطیل را رسم میکنه ولی متن را سمت راست کاغد چاپ میکنه . چطور باید متن داخل مستطیل از راست نوشته بشه ؟!


    StringFormat sf = new StringFormat();


    sf.FormatFlags = StringFormatFlags.DirectionRightToLeft;
    //رسم مستطیل
    e.Graphics.DrawRectangle(pen, new Rectangle(5, 30, 70, 30));
    //امتن
    e.Graphics.DrawString("متن تست", dgv1.Font, Brushes.Black, new Rectangle(15, 30, 70, 30));
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 04 اسفند 1393 در 18:54 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: راست چین کردن در هنگام پرینت !

    مشخصه StringAlignment مربوط به StringFormat رو تغییر بدین. در ضمن اگه در محیط Window Forms کار میکنید شاید استفاده از TextRenderer.DrawText بهتر باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راست چین کردن و چپ چین کردن در هنگام نوشتن
    نوشته شده توسط ppp1486 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 11:14 صبح
  2. راست چین کردن پنجره پرینت
    نوشته شده توسط baran_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 01:15 صبح
  3. سوال: راست چین کردن هنگام فراخوانی از دیتابیس
    نوشته شده توسط iman65 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 09:46 صبح
  4. راست چین کردن گزینه های منو در هنگام کار با ActionManager
    نوشته شده توسط سالومه در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:23 عصر
  5. راست چین کردن ListBox
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 00:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •