نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در رابطه با کلاس console و program و فضای نام System ...

  1. #1

    سوال در رابطه با کلاس console و program و فضای نام System ...

    سلام . چنتا سوال مبتدی دارم ...


    1. چرا تو این عکس که اینطوری مینویسم کنسول بدون استفاده از نیم اسپیس سیستم ، شناخته نمیشه و زیرش قرمزه ؟؟؟ درحالیکه نیم اسپیس سیستم تعریف شدس و تو این حالت باید از اول بنویسم سیستم دات کنسول دات ... که بشناستش !!! دلیلش چیه ؟؟؟ وقتی کلاس کنسول رو که تعریف کردم حذف میکنم مشکل حل میشه و بدون نیاز به نوشتن اسم نیم اسپیس ، کلاس کنسول شناخته میشه ...
    پی نوشت : میدونم که باید کلاس کنسول این طوری تعریف نشه ولی به کلیات و قواعد سی شارپ اصلا کاری ندارم و صرفا میخوام دلیل همین کارمو بفهمم که چرا وقتی اینطوری مینویسم نتیجش اینجوری میشه و باید نیم اسپیس رو استفاده کنم ...

    eshkal1.jpg



    2. همچین کاری نمیشه کرد تو C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎ ؟؟ یعنی با کلاس هم مثل نیم اسپیس رفتار کرد و داخلش فقط توابع رو استفاده کرد !!!! (روشهای دسترسی به توابعو میدونم که باید اسم کلاس باشه بعد دات و بعد ....) ، منتها این سوالا به ذهنم اومده و جواب همین سوالمو میخوام !!! :

    eshkal2.jpg



    3. اینکه کلاس پروگرم همیشه داخل فضای نام ریشه قرار داره ... یعنی اگه چن تا فضای نام داخل فضای نام ریشه بذاریم نباید داخل اونا کلاس پروگرمو استفاده کنیم ... خب چرا؟؟؟ :D // چون من تست کردم اصلا اروری نمیداد پس چرا وقتی مشکلی پیش نمیاره باید کلاس پروگرم حتما داخل روت نیم اسپیس قرار بگیره ؟


    همش شد چرا :))))))))))))))


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: سوال دررابطه با کلاس کنسول و پروگرم و نیم اسپیس سیستم...

    سلام
    قبل از برنامه‌نویسی در یک زبان، کمی راجع به اون زبان مطالعه کن
    کلاً دید اشتباهی نسبت به این زبان داری، و با این روش موفق نمی‌شی.

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    39
    پست
    490

    نقل قول: سوال دررابطه با کلاس کنسول و پروگرم و نیم اسپیس سیستم...

    وقتی نوشتی Console و نقطه گذاشتی خب معلومه ایراد میگیره، خب چه تابعی مد نظرته از کلاس Console؟

    این کنسولی هم که نوشتین کنسول خودتونه نه کنسول استاتیک دات نت!

    در مورد سوال بعدیتونم باید بگم از سی شارپ ۶ میشه متدهای کلاسهای استاتیک رو بدون اینکه اسم کلاس رو بیاری فراخوانی کنی و فقط کافیه تو Using ها اسم کلاس اصافه بشه

  4. #4

    نقل قول: سوال دررابطه با کلاس کنسول و پروگرم و نیم اسپیس سیستم...

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک

    این کنسولی هم که نوشتین کنسول خودتونه نه کنسول استاتیک دات نت!

    در مورد سوال بعدیتونم باید بگم از سی شارپ ۶ میشه متدهای کلاسهای استاتیک رو بدون اینکه اسم کلاس رو بیاری فراخوانی کنی و فقط کافیه تو Using ها اسم کلاس اصافه بشه
    اها ، خیلی ممنون ... بعد در رابطه با سوال سوم چی ؟؟ لزومی نداره کلاس Program داخل Root namespace باشه ؟؟ و اگه اجباریه ، دلیلش چیه ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : چهارشنبه 06 اسفند 1393 در 14:22 عصر دلیل: در ارسال پاسخ ها دقت کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 10:08 صبح
  2. یک سوال در مورد نوشتم کلاس
    نوشته شده توسط alireza_CBoy در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1384, 23:45 عصر
  3. سوال در رابطه با کاربرد xaCommitRetaining
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 10:02 صبح
  4. سوال:در رابطه با توابع ورودی وخروجی در جاوا
    نوشته شده توسط سارا بهروزیان در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1384, 01:53 صبح
  5. سوال در رابطه با Quick Report
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 20:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •