نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    دوستان من به یک تقویم برای وین فرم نیاز دارم که مثل عکس ضمیمه شده باشه این نمونه وجود داره ولی برای WPF هست ایا راهی وجود داره که بشه اونو برای وین فرم هم استفاده کرد ؟

    c896f1ceff5646c289908d346f41ad64.png

  2. #2

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    سلام
    اینجا رو ببینید https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2165233




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    ممنون این کامپوننت خیلی خوبه ولی برای انتخاب تاریخ هست من یک تقویم ساده میخوام مثل عکس زیر نمیخوام تاریخی انتخاب کنم. فقط یک تقویم

    Untitled.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    اون کنترل تاریخ که معرفی کردن به صورتی نوشته شده که از کنترل تقویمش به صورت کاملا جدا میشه استفاده کرد، منها چون آماده انتشار به صورت عمومی نبود من کلاس مربوطه رو به صورت private در آوردم.
    اگه بخواین میتونین خودتون Source Code رو دانلود کنید و کلاس Atf.UI.CalendarControl رو به صورت public در بیارین. در این حالت میتونید از کنترل CalendarControl به صورت مجزا استفاده کنید.
    برای فارسی کردن تقویم کنترل هم، کلاس Atf.UI.PersianDateTimeFormat رو به صورت public در بیارین و کد زیر رو در Form_Load بنویسید:

    this.calendarControl1.DateTimeFormat = PersianDateTimeFormat.GetPersianDateTimeFormat();

    Calendar.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    اصلا متوجه نشدم ولی همینی هست که شما قرار دادین

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    شما کجاش رو متوجه نشدین بفرمایید تا توضیح بدم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    اصلا هیچ قسمتی از توضیحات شما رو متوجه نشدم میشه شما خودتون این کارو انجام بدین

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی

    برای شمسی شدن تقویمش اون خطی که گفتم رو در لود فرم بگذارین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: درخواست کامپوننت تقویم شمسی


تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط hamed_arfaee در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 20:02 عصر
  2. کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 14:36 عصر
  3. درخواست سورس تقویم شمسی
    نوشته شده توسط soltany در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 09:04 صبح
  4. یه کامپوننت تقویم شمسی
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 18:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •