نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: file password

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    57

    file password

    من میخام یه برنامه پسورد ساز بسازم . واسه همین اول فایل به صورت .txt در می یاد بعد هم با یک فرمول مثلا همه A ها به b+659 تبدیل میشه . بعد هم به صورت .pass در میادش . بعد هم هر وقت بخاد قفل را باز کنه دوباره همه b+659 ها به A تبدیل میشه .
    ولی مسئله اینجاست که وقتی پسوند عوض میشه به یک چیز دیگه و دوباره به همون اولی فایل فایل قبلی نیست . چرا ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    دوست عزیز اگر برای تمرین اینکار را انجام میدی که خوب
    ولی برای کارهای تجاری بگردی یه سری الگوریتم هست

  3. #3
    اگر دوستان الگوریتم دارند ، راهنمائی کنند.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    57
    یکی جواب بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    سلام
    توی گوگل دنبال encryption +VB بگرد
    یه سری هم به a1vbcode.com بزن

  6. #6
    با سلام

    در مورد الگوریتمهای رمز هم بهتر است یک سری به بخش رمزنگاری داده‌ها بزنید.
    http://www.barnamenevis.org/viewforum.php?f=59

  7. #7
    این دوتا Function یکیشون Encrypt میکنه و دیگری Decrypt. 8-)
    Private Function fDecrypt(ByVal strKey As String, ByVal strInput As String) As String

    '--- Decrypts a string encrypted by fEncrypt

    '--- Parameters
    'strKey: the private key used to encrypt the string
    'strInput: the encrypted string to decrypt

    Dim intC1 As Integer
    Dim lngKey As Long
    Dim aintRVal() As Integer
    Dim intTemp As Integer

    If strKey = vbNullString Or _
    strInput = vbNullString Then Exit Function

    'Generate the encryption key value from strKey
    For intC1 = 1 To Len(strKey)
    lngKey = lngKey + Asc(Mid$(strKey, intC1, 1))
    Next

    'Seed the randomizer
    Rnd (-1)
    Randomize lngKey

    'Generate a series of random numbers between
    '32 and 159 for the chars in strInput
    ReDim aintRVal(1 To Len(strInput))
    For intC1 = 1 To Len(strInput)
    aintRVal(intC1) = ((Rnd() * 127) + 1) Mod 223 + 32
    Next

    'Decrypt strInput
    For intC1 = 1 To Len(strInput)
    intTemp = ((Asc(Mid$(strInput, intC1, 1)) - aintRVal(intC1)) Mod 223) - 32
    If intTemp < 0 Then intTemp = intTemp + 223
    fDecrypt = fDecrypt & Chr$(intTemp)
    Next

    End Function
    Private Function fEncrypt(ByVal strKey As String, ByVal strInput As String) As String

    '--- Encrypts a string

    '--- Parameters
    'strKey: the private key used to encrypt the string
    'strInput: the string to encrypt

    Dim intC1 As Integer
    Dim lngKey As Long
    Dim aintRVal() As Integer

    If strKey = vbNullString Or _
    strInput = vbNullString Then Exit Function

    'Generate the encryption key value from strKey
    For intC1 = 1 To Len(strKey)
    lngKey = lngKey + Asc(Mid$(strKey, intC1, 1))
    Next

    'Seed the randomizer
    Rnd (-1)
    Randomize lngKey

    'Generate a series of random numbers between
    '32 and 159 for the chars in strInput
    ReDim aintRVal(1 To Len(strInput))
    For intC1 = 1 To Len(strInput)
    aintRVal(intC1) = ((Rnd() * 127) + 1) Mod 223 + 32
    Next

    'Encrypt strInput
    For intC1 = 1 To Len(strInput)
    fEncrypt = fEncrypt & _
    Chr$(((Asc(Mid$(strInput, intC1, 1)) + aintRVal(intC1)) Mod 223) + 32)
    Next

    End Function

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182
    رمز گذاری روی فایلها چندان جالب نیست در مورد فایلهای حجیم خیلی طول می کشد تا برنامه رمز شود و در برخی موارد برنامه هنگ میکند

تاپیک های مشابه

  1. Zip File & Unzip File
    نوشته شده توسط specialim در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 11:23 صبح
  2. Transfered wav file to hex file
    نوشته شده توسط mohsen_2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 11:31 صبح
  3. make .exe file from .class file
    نوشته شده توسط navid_ad در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1383, 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •