نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با div

  1. #1

    Cool مشکل با div

    سلام .
    من با تگ div مشکل دارم .
    وقتی دوتا div تعریف میکنم . div دومی میره زیره div اولی .
    این کد html من :

    کد HTML:
     <body>
     <div id="div1"></div>
     <div id="div2"></div>
     </body>
    ---------------------------------
    اینم کد css ::
    کد HTML:
    #div1{
        background-color:#FFAD33;
        height:50px;
        width:50px;
    }
    #div2{
        background-color:#1A0DAB;
        height:50px;
        width:50px;
        margin-right:0px;
    }

    حالا من میخوام این دوتا div هردوشون در یک سطح باشن + هردوتاشون رویه هم بیفتن
    ***********
    من از کد potision:absolute استفاده میکنم تو css و همین مشکلمو رفع کرده . ظاهرا در مرورگر ها هم مشکلی با این کد css وجود نداره . به نظرتون از position:absolute; در css برای رویه هم قرار دادن + خنثی کردن تگ div استفاده کنم بهتره ؟
    ( در ضمن از کد های display:inline-block + float هم استفاده کردم که متاسقانه یکم سخت تر شده کارم و بعضی وقتی هم نمیشه ایدمو با این دوتا پیاده کنم تو قالب )
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: مشکل با div

    نقل قول نوشته شده توسط <?php?> مشاهده تاپیک
    سلام .
    من با تگ div مشکل دارم .
    وقتی دوتا div تعریف میکنم . div دومی میره زیره div اولی .
    این کد html من :

    کد HTML:
     <body>
     <div id="div1"></div>
     <div id="div2"></div>
     </body>
    ---------------------------------
    اینم کد css ::
    کد HTML:
    #div1{
        background-color:#FFAD33;
        height:50px;
        width:50px;
    }
    #div2{
        background-color:#1A0DAB;
        height:50px;
        width:50px;
        margin-right:0px;
    }

    حالا من میخوام این دوتا div هردوشون در یک سطح باشن + هردوتاشون رویه هم بیفتن
    ***********
    من از کد potision:absolute استفاده میکنم تو css و همین مشکلمو رفع کرده . ظاهرا در مرورگر ها هم مشکلی با این کد css وجود نداره . به نظرتون از position:absolute; در css برای رویه هم قرار دادن + خنثی کردن تگ div استفاده کنم بهتره ؟
    ( در ضمن از کد های display:inline-block + float هم استفاده کردم که متاسقانه یکم سخت تر شده کارم و بعضی وقتی هم نمیشه ایدمو با این دوتا پیاده کنم تو قالب )
    تشکر
    این دو تا رو داخل یه دیو دیگه بذارین و بهش پوزیشن relative بدین، دیگه بهم نمیریزه، حالا اگر منظور دیگه دارین دقیقا مشکل رو بگین
    وقتی این کار رو بکنین اون دیو اصلی هر جا باشه، اون دو دیو داخلی میفتن روی هم ولی تو موقعیت دیو اصلی، یعنی همیشه به بالا نمیچسبه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    198

    نقل قول: مشکل با div

    شما با استفاده از float میتونی مشکلت رو حل کنی.به یه div خاصیت float:right میدی به اون div دیگه float:left میدی.اگه position رو برابر با relative قرار بدی وقتی صفحه رو zoom inیاzoom out کنی به هم میریزه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Div های متداخل
    نوشته شده توسط ee_persian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 17:28 عصر
  2. مشکل با div
    نوشته شده توسط drstrike در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 01:46 صبح
  3. مشکل با Div
    نوشته شده توسط phplife در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 13:29 عصر
  4. سوال: مشکل با div
    نوشته شده توسط mohsen.dbnet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 10:53 صبح
  5. سوال: مشکل با Div در width
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 18:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •